Gratis

Meerdere data

Tijd en Eeuwigheid. Poëzie in beeld en woord.

Venster Acties en details

Gratis
Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kloosterkerk Den Haag

Lange Voorhout 2

2514 ED Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijd en Eeuwigheid. Expositie van monumentale papierkunstobjecten van Annita Smit Gedichten van 5 eigentijdse dichters 1 juli - 16 sep 21

Over dit evenement

Tijd en Eeuwigheid is een duo-tentoonstelling die tegelijkertijd te zien is in de Kloosterkerk en in Escher in het paleis, beiden aan het Lange Voorhout. De tentoonstelling is een productie van het Bijbelsmuseum en loopt van 1 juli tot en met 16 september 2021.

Naast de papierkunstobjecten van Annita Smit zijn er nieuwe gedichten van vijf eigentijdse dichters: Gershwin Bonevacia, Babs Gons, Marjolijn van Heemstra, Iduna Paalman en Mustafa Stitou.

Het draait om de directe relatie tussen de kunst en de kijker: ‘Het hoofd mag uit, het hart mag aan’. Alle kunstwerken zijn door het thema ‘Tijd en Eeuwigheid’ geïnspireerd en dagen de bezoeker uit een verstilde ervaring (slow art) te beleven: mindfulness voor museumbezoekers.

Reserveren locatie Kloosterkerk niet nodig

De Kloosterkerk en de Expositie zijn van dinsdag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 vrij toegankelijk zonder reservering vooraf.

In uitzonderlijke gevallen kan van het bezichtigingrooster worden afgeweken voor bijzondere gebeurtenissen (bijvoorbeeld uitvaarten). Check daarom voor uw bezoek graag de website van de kloosterkerk Open en sluitingsdagen Kloosterkerk Tijd en Eeuwigheid

Delen met vrienden

Locatie

Kloosterkerk Den Haag

Lange Voorhout 2

2514 ED Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Kloosterkerk Den Haag

Organisator van Tijd en Eeuwigheid. Poëzie in beeld en woord.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen