€ 158,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grand Café / Bistro Heren van Houten

160 Het Rond

3995 DP Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

TIJD = LEF!

Op 27 maart a.s. geef ik, Christel Soetekouw van De Timemanager, een effectieve workshop: TIJD = LEF!
Want ik zie veel ondernemers en bij velen zie ik ze worstelen met zaken die samenhangen met timemanagement maar ook veel met LEF! Naast veel info en algemenere tips over timemanagement wordt er ook gekeken naar hoe JIJ bent, wat voor JOU werkt. En ook waarom sommige dingen niet werken voor jou. Tevens worden er diverse programma's en tools uitgebreid behandeld en er worden ook wat opdrachten gegeven die alleen en/of in groepsverband zullen worden uitgevoerd of besproken.

TIJD = LEF? Ja, want om goed timemanagement te doen, moet je opkomen voor jezelf en op verschillende vlakken LEF tonen. Ik neem je mee op reis door je avonturen als ondernemer en maak je bewust op verschillende vlakken waar jij meer lef mag tonen. Want zonder lef gaat het mis. Lef heb je nodig op diverse vlakken. In communicatie met anderen maar ook bij het maken van keuzes.

Kortom: we gaan timemanagement vanuit verschillende hoeken benaderen, maar wel specifiek gericht op
ZZP-ers. (Voor mensen die alleen in hun privé timemanagement-coaching nodig hebben, is dit dus duidelijk NIET de juiste workshop. Daarvoor volgt t.z.t. een andere workshop.) De nadruk ligt op veel informatie delen en er is genoeg ruimte voor vragen.

Aangeraden wordt dan ook om je eigen laptop mee te nemen en je mobiel. Graag vooraf goed opgeladen. Gebruik je nu een papieren organizer, bullet journal of andere papieren agenda? Of gebruik je veel ToDo-lijstjes, neem die dan ook even mee. Dan kan ik daar ook eens een blik op werpen en met je meedenken. Zodat er ook individueel tips gegeven kunnen worden. Aan het einde van de workshops heb je meer opties hoe je voor jezelf sneller en efficiënter kunt werken en heb je nieuwe mogelijkheden om eens uit te gaan proberen.

De workshop is inclusief diverse drankjes en inclusief een heerlijke lunch, verzorgd door Heren van Houten en vindt plaats op de 2e verdieping (er is GÉÉN lift aanwezig).

De workshop zal doorgaan bij minimaal 4 personen aanwezigheid en de groep zal maximaal 15 personen zijn, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en het inspelen op vragen.

Na inschrijving zal er vooraf een mail toegestuurd worden met een vragenlijst ter inventarisatie van de reeds aanwezige kennis en de verwachtingen van de workshop. Ook is daar al ruimte voor het stellen van een specifieke vraag. Tijdens de workshop zal ik daar dan zoveel mogelijk antwoord op geven.

Inschrijven kan tot en met 23 maart a.s.

Betaling dient vooraf te gebeuren via Eventbrite.

Graag tot ziens!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grand Café / Bistro Heren van Houten

160 Het Rond

3995 DP Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen