Gratis

Tijd voor actie! Hoe ga jij het nieuwe jaar in?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nog nader te bepalen

Delft

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Ja je gaat het doen! Je zet een eerste stap op jouw pad van wens naar werkelijkheid!
Geef je op en groei tot ongekende hoogte... Ik beloof je dat je tijdens deze bijeenkomst veel oh-zit-dat-zo momenten, tips en tools aangereikt krijgt waarmee je verder kan.

Meld je aan, het kost slechts €7,50 per keer (dat betaal je op de dag zelf aan de deur) en je krijgt er héél véél moois voor terug. Vond je het achteraf toch niks, dan mag je daar heel eerlijk over zijn, en krijg je gewoon bij niet goed je geld terug.


Noteer deze datum in je agenda!
26 november 9-12: Take action on your wish!
Tijd voor actie! Hoe ga jij het nieuwe jaar in?

De bijeenkomsten zijn gericht op coaching en empoweren van het individu. Wenspartners richt zich op mensen met (werk)wensen.

Korte introductie over jouw wenspartner:
Jennifer Ebecilio, FNV(voor)vrouw en contactpersoon voor de gemeente Delft tbv het Project "Beter Armoedebeleid Voor Vrouwen". Jennifer vindt het in haar vak als arbeid en organisatie specialist fantastisch dat zij mag bijdragen aan het werkgeluk van een ander. Dat doet zij vanuit een competentiegerichte benadering waarmee zij de ander weer terug zet in eigen kracht. Zij weet uit ervaring dat het is makkelijk om je eigen koers even kwijt te raken in een wereld waarin alles als maar sneller, beter, mooier en meer "moet" zijn. Soms heeft een mens behoefte om even stil te staan bij de eigen ik en is een objectieve sparringspartner welkom.

Om armoede onder vrouwen tegen te gaan is bewustzijn en (economische) zelfstandigheid een belangrijke basis om mee te beginnen.

Soms kan het even tegen zitten in het leven en dat staat los van leeftijd, kom af, opleidingsniveau of sekse. Soms heb je gewoon even wat extra ondersteuning nodig van iemand die wat verder van je af staat en onbevooroordeeld met je meeloopt op jouw pad. De doelgroep is breed. Ontvang jij een WW of bijstand uitkering of heb je zelf helemaal geen inkomen en ben je dus niet uitkeringsgerechtigd, iedereen is welkom taalbeheersing moet voldoende zijn (bij twijfel, neem dan eerst even contact op). Als arbeid en organisatie specialist organiseert zij 1x per maand een bijeenkomst voor hen die een volgende stap willen zetten om vooruit te komen. Samen met jou werkt zij aan competentie herkenning en groei zodat je je gesterkt voelt om zelf uit jouw situatie te komen. Jennifer levert een belangrijke bijdrage aan talent, professionele en persoonlijke ontwikkeling en kent geen drempels. Kom jij ook?

De bijeenkomsten zijn vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Jennifer vraagt commitment (aan jezelf), wilskracht, doorzettingsvermogen en een openmind om zowel feedback te ontvangen als op gepaste wijze feedback te geven. Je betaalt op de dag zelf slechts €7,50 en als je de bijeenkomst achteraf maar niks vond, dan krijg je gewoon je geld terug (- de kosten van de consumptie natuurlijk)

Ben jij de situatie waar je in zit zat, wil je opwaartse stappen maken naar jouw volgende mogelijkheid (hopelijk een betaalde baan), wil je uit de armoede of wil je er iig voor zorgen dat je er niet in terecht komt, meld je dan aan. Niet geschoten is altijd mis...

Meedoen levert je heel veel op. Je breidt je netwerk uit door nieuwe mensen te leren kennen en wellicht zorgt dat er ook voor dat je straks een passende baan vindt.

Welkom bij Wenspartners. Voor elk mens met een wens...

Jennifer, jouw wenspartner
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nog nader te bepalen

Delft

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen