Gratis

Tijdreizen met de Kinect

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ontwerp je eigen game en reis in de tijd! Workshop voor kinderen van 9 - 12 jaar.

Over dit evenement

En toen? Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Hoe zou het zijn om in de Middeleeuwen te leven of hoe ziet het leven eruit in de tijd van de oude Romeinen? Met deze leuke workshop van Beam it up komt je fantasie tot leven. Naar welke tijd reis jij?

Game ontwerpen

Na het kiezen van jouw onderwerp teken je alle onderdelen van de game: achtergronden, vijanden, attributen die je moet vangen en attributen die je juist niet moet vangen. Vervolgens worden er foto’s gemaakt van alle onderdelen. Met de software kun je de foto’s van de tekeningen in de game laden en de juiste functie toekennen. Dan is het tijd om de game te spelen. In de game zie je jezelf terug op een groot scherm. De Kinect is een geavanceerde webcam die je met je eigen lichaam bestuurt.

Reserveren

Wil je ook meedoen? Reserveren is verplicht. Bestel je gratis toegangskaarten via de groene knop "Registreer". Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 20 kinderen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht je handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 10.45 uur verwacht. Om 13.00 uur kunnen je ouders weer ophalen.

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

T: 070 - 353 76 60

E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen