Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hofhouse

10 Rijnstraat

2515 XP Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
TIKKIE ANDERS Het Hollandse feestwaar je echt bij moet zijn waarbij Tino Martin en Quido van de Graaf zeker niet mogen ontbreken.

Over dit evenement

🇳🇱 Het Hollandse feestwaar je bij moet zijn 🎶

🔶 Hofhouse & LT Events pakken weer eens als vanouds uit, waarbij Tino Martin, Quido van de Graaf en Mike Peterson zeker niet mogen ontbreken.

Vanaf 20.45 uur gaat Hofhouse open. Voordat je je in het feest stort ben je al langs het “Tikkie Anders” standje gekomen om nog even snel zo’n gezellig Hollands hoedje of brilletje mee te scoren.🎭

🔴 Om 21.30 uur zal Tino Martin de meest geboekte artiest van Nederland met een spetterend optreden de muzikale avond openen.

Tino die begin dit jaar het Olympisch stadion uitverkocht en die in het najaar een aantal keren de Ziggo Dome gaat platspelen, speelt vanavond exclusief in Hofhouse voor ons “ Tikkie Anders “ feest!

⚪️ Hierna zal Quido van de Graaf de microfoon overnemen en aan zijn optreden beginnen. Quido is net als Tino een geboren Hagenaar en bekend van diverse TV optredens en recent nog van The Voice of Holland.

🔵 Na Quido van de Graaf, komt Gian Luca om de sfeer warm te houden voordat Mike Peterson op het podium gaat. Mike Peterson behaalde prachtige successen met singles als Dansen en Ik Kan Zo Niet Verder. In 2019 tekent Mike een platencontract met 8Ball /Dino music.

🔶 Nadat deze 4 Hollandse sterren hun optredens hebben afgerond, gaan we verder met een aantal super DJ’s om het “ Tikkie Anders” feest heerlijk voort te zetten tot in de kleine uurtjes met die heerlijke meezingers maar natuurlijk ook de overgang gaan maken naar die bekende 80/90’s/00 Hits en House Classics, Dance Classics, Clubbing, Latin House, tussendoor beetje een Après-ski🤪

🔶 Gedurende de gehele avond wordt je vermaakt met danseressen, Hostesses met heerlijke Hollandse lekkernijen, Hollandse cocktail Bar en nog heel veel meer. Te veel om op te noemen…..daarom is het ook “Tikkie Anders “.🇳🇱

(Ps: Tino, Quido en Mike zingen geen 1 nummer)

🌟 Wilt u een VIP TABLE mail naar: info@ladiesatthetop.com voor vragen

Evenement:

Hofhouse, Rijnstraat 10 2515XP Den Haag

Datum en tijd

Locatie

Hofhouse

10 Rijnstraat

2515 XP Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen