€ 29,45 – € 126,46

TIKTAK BEACH FESTIVAL

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Strand van Bloemendaal

94 Zeeweg

2051 EB Overveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

#TIKTAK komt met groot strand festival

TIKTAK, het grootste eclectische dance evenementen concept van Nederland, organiseert op zondag 8 april een grootschalig festival op het strand van Bloemendaal samen met hosting partners Vunzige Deuntjes en Fuifje. Alle grote eclectische live en dj-acts zijn aanwezig, waaronder Broederliefde, Bizzey, Ronnie Flex, Jonna Fraser, Lil Kleine, Sevn Alias, DYNA, Freddy Moreira, The Partysquad, Kris Kross Amsterdam en meer!

Na vijf uitverkochte edities tijdens Oud & Nieuw, verspreid over heel Nederland, komt TIKTAK nu voor het eerst met een festival op het strand. In de voorgaande jaren was TIKTAK al te vinden in Beachclub Bloomingdale voor club-avonden. Ook voor deze editie zal deze strandclub voor een gedeelte erbij betrokken worden, maar het grootste deel vindt plaats op het strand zelf.

Door nieuwe wetgeving zullen er dit jaar slechts een beperkt aantal evenementen plaatsvinden op het strand. Daarom pakt TIKTAK gelijk extra groot uit met een XXL-editie waar ook bekende concepten als Vunzige Deuntjes en Fuifje een area zullen hosten.

Minimum leeftijd: 18+
Locatie: Strand van Bloemendaal

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Strand van Bloemendaal

94 Zeeweg

2051 EB Overveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen