Verkoop beëindigd

TIME-MANAGEMENT, krijg grip op je tijd, productiviteit en work-life balance

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lindner Hotel & City Lounge

125 Lange Kievitstraat

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop Time-Management.

Ons leven is hectisch. De hele dag rennen we van afspraak naar afspraak, vergaderingen, papierwerk, gezin en vrienden. ’s Avonds voelen we ons leeg. Geen fut meer. We moeten steeds meer doen. Wat als harder rennen en harder werken niet meer werkt?

Deze workshop Time-Management helpt u terug grip te krijgen op je tijd en welzijn. Terug meer tijd voor de belangrijke zaken in jouw leven zoals je gezin, je kinderen, je hobby’s, sporten en eens de tijd hebben om dat boek te lezen dat al lang op je nachtkastje ligt.

Tijd voor jezelf. Gedaan met het uitstellen van belangrijke dingen, gedaan met stress.

We hebben allemaal 24H in een dag. Hoe komt het dat sommige mensen meer uit hun tijd halen, succesvoller blijken te zijn en nauwelijks stress ondervinden? Vragen werk, vrienden en familie je aandacht terwijl je nauwelijks aan jezelf toekomt? Lig je ’s nachts wakker en te piekeren over wat je nog allemaal moet doen? Het kan anders. Voorkom dat je helemaal opbrandt en het overzicht verliest.

Boek deze workshop nu om je balans terug te vinden en je efficiëntie te verhogen.

Deze workshop Time-Management leert je niet alleen efficiënter met je tijd om te gaan, maar ook je prioriteiten te bepalen. Wat is echt belangrijk? Een holistische benadering van Time Management.

Als we blijven doen wat we nu doen, krijgen we wat we nu krijgen.

Hoe kunnen we onze prioriteiten, zoals gezondheid, gezin en jezelf terug op de eerste plaats zetten zonder in te boeten op de andere belangrijke aspecten van ons leven. Krijg terug grip op je tijd, productiviteit en work-life balance. Krijg terug dat fijn gevoel van alles onder controle te hebben en geen stress te ervaren. Gedaan met chaos. Boek nu via de button rechts boven.

U leert in deze workshop Time – Management:

  • Meer resultaat in minder tijd.

  • Minder stress en een betere Work-Life Balance.

  • Belangrijk en dringend, de Eisenhower Matrix.

  • Universele wetten en waarheden van tijd.

  • Focus en concentratie.

  • Zeg neen tegen uitstelgedrag.

  • Overwin tijdobstakels en onderbrekingen.

  • Over je doelen, je prioriteiten en je keuzes.

  • Agendabeheer en planning.

Via oefeningen, interactie met de andere deelnemers en bruikbare tips en werkwijze ’s staat u weer sterk in uw schoenen.

De schrijver van deze workshop Hendrik Hellemans werkte 25 jaar in diverse kaderfucties in de hotelsector. Een sector die 24h op 24h en 7 dagen op 7 operationeel actief zijn.. Veel druk en deadlines. Hendrik praat vanuit de bikkelharde praktijk, geeft werkbare tips en tricks om controle te behouden op al je activiteiten. Op dinsdag 13 maart 2018 wordt deze workshop gegeven door Peter De Haeck.

Voor wie: Ondernemers, kaderleden en werknemers die op een gezonde manier efficiënter met tijd willen omgaan.Voor ieder die meer balans wil in zijn leven en minder stress. Voor freelancers die geen grens tussen werk en privé meer weten te trekken en uitgeput geraken.

Prijs: € 150,- per persoon, incl. btw en inclusief koffie bij ontvangst. Reserveer nu uw plaats en boek nu ! ( blauwe buttom rechts bovenaan)

Via KMO Portefeuille krijgt u bij goedkeuring 40% subsidie. Coachingplanet.be is erkend dienstverlener van de Vlaamse Overheid. Neem hiervoor met ons telefonisch contact op via 0497 40 25 00 of info@www.coachingplanet.be

Wanneer: Dinsdag 13 maart 2018 van 19h tot 22h30. Ontvangst om 18h30 met koffie.

Tijdens deze workshop krijgt u een aantal vragen te beantwoorden om meer inzicht te krijgen in je tijdsbesteding.

De training op 13 maart 2018 wordt gegeven door Peter De Haeck.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lindner Hotel & City Lounge

125 Lange Kievitstraat

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen