Verkoop beëindigd

Timmerdorp Marconia 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Marconistraat 43

43 Marconistraat

3029 AH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DOE MEE EN BOUW JE EIGEN DROOMHUT OP TIMMERDORP MARCONIA 2018!

Timmerdorp Marconia is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar uit Rotterdam-West en Schiedam-Oost, maar natuurlijk zijn kinderen uit andere wijken ook welkom.

Samen met oude en nieuwe vrienden bouw je van dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli aan je eigen droomhut van afvalhout en andere materialen. Ook doe je mee aan leuke workshops zoals hout- en metaalbewerking, yoga en graffiti. Ook zijn er demonstraties van het Korps Mariniers en kun je technische proefjes doen in de Technobiel. Op zaterdag 21/7 is dan de grote speel- en feestdag, waarop ook je broers en zussen, je klasgenoten, je ouders en/of je opa en oma welkom zijn. Ook die dag staan allerlei leuke activiteiten op het programma.

Deelnemen aan het timmerdorp kost € 2,- per dag. Via het Jeugd Vakantiepaspoort kun je zelfs gratis meedoen. Wij zorgen voor eten en drinken. Let op: betalen hoef je pas als het timmerdorp van start gaat, 's morgens bij de registratie. Wel is het goed om je nu alvast op te geven, want er zijn maar 150 plekken! En dan kunnen we je ook op de hoogte houden van wat er precies gaat gebeuren.

Marconia organiseert het timmerdorp samen met onder meer Bouwkeet, WMO-Radar, Dock en JOZ. Het timmerdorp wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van onder meer de Gebiedscommisie Delfshaven, gemeente Schiedam, Volkskracht, Elise Mathilde, Dirk van de Broek, Loxam en Fruitwharf.

Naast de mensen van Marconia zelf, is de begeleiding tijdens het timmerdorp in handen van enthousiaste en deskundige ouders, gepensioneerde timmermannen, architecten en jongeren uit Schiedam-Oost, Oud-Mathenesse, Spangen en Bospolder-Tussendijken.

Meer informatie vind je op http://www.marconia.nl/timmerdorp

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Marconistraat 43

43 Marconistraat

3029 AH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen