Gratis

Tineke Schoemaker & Johnny Laporte (15,00 euro betaal aan kassa)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café Bar Zaal De Comm

Dorpsstraat 12

Ingang Pompweg 2b

6562 Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tineke Schoemaker en Johnny Laporte, (Barrelhouse) Keeping the blues in shape live at Bluesmoose Radio

Over dit evenement

Entree 15,00 - Tineke Schoemaker & Johnny Laporte - We keep the blues in shape - Up close and personal.

De entree voor deze Bluesmoose Café opname sessie met Tineke Schoemaker & Johnny Laporte bedraagt € 15,00. Reserveer nu wel, maar reken pas af op de dag zelf meer info beneden.

Vorig jaar was Johnny Laporte te gast bij Bluesmoose samen met Oscar Benton. Wat niemand kon vermoeden dat vrij kort na dit optreden Oscar overleed.

We keep the blues in shape is een programma van Tineke Schoemaker en Johnny Laporte, beiden bekend van Barrelhouse. 

Omdat de corona maatregelen het optreden met de gehele band onmogelijk maken, vormen zij een tijdelijk blues-duo (totdat de band weer kan toeren). 

Het programma staat in het teken van de pure blues, Tineke en Johnny gaan terug naar de roots en naar de essentie van de bluessong. Kun je de vertrouwde Barrelhouse-bandsongs ’strippen’ ? Jazeker, hun motto is niet voor niets door eenvoud meer zeggingskracht. 

Tineke zal haar favoriete (blues) songs zingen en erover vertellen. Naast een aantal Barrelhouse songs verrast Tineke met een aantal nooit eerder voor het publiek gespeelde songs. De verrassing van John is dat hij zijn roots eer aan zal doen door een aantal Indische liedjes op de gitaar te spelen én te zingen. Verder vertelt hij over zijn vijftigjarige muzikale vriendschap met de vorig jaar overleden Oscar Benton met wie hij de afgelopen jaren twee albums heeft opgenomen. Johnny en Tineke zullen een aantal songs uit het Oscar Benton repertoire ten gehore brengen. 

Het duo wordt ondersteund door Julian, Johnny’s zoon, op gitaar, piano en percussie. Uiteraard zal Julian ook 'Juul's Boogie' spelen. Zijn pianoboogie heeft inmiddels 1.2 miljoen views op You Tube.

Al met al een boeiend en verrassend optreden, they keep the blues in shape.

van dit optreden worden video en audio opnames gemaakt.


		Afbeelding van Tineke Schoemaker & Johnny Laporte (15,00 euro betaal aan kassa)

Entree 15,00 - Tineke Schoemaker & Johnny Laporte An evening with the bleus - Up close and personal.

De entree voor deze Bluesmoose Café opname sessie met Tineke Schoemaker & Johnny Laporte bedraagt € 15,00. Reserveer nu wel, maar reken pas af op de dag zelf

Na een verplichte pauze ivm Corona kriebelt het live virus als nooit te voren bij Bluesmoose Radio.

Waren we vorig jaar al voorzichtig begonnen met akoestische solo en duo's in de voormalige dansschool achter de Comm Nu dus Zaal de Comm. Dit jaar kunnen we daar ook grotere bands ontvangen. Er zijn wat nodige aanpassingen gedaan.

Deze opnames zullen dus vooralsnog gepland worden zoals we dat vorig jaar ook gedaan hebben als "socially distanced seated and limited audience shows"

Kortom vooralsnog maximaal 50 personen zittend op 1,5 meter afstand. Reserveren verplicht en alle inmiddels bekende maatregelen van het RIVM gelden . Bluesmoose Radio en Café Bar de Comm willen dit intieme concert zo comfortabel en veilig mogelijk laten plaatsvinden.

Maar we hebben goede hoop dat er rond half augustus weer versoepelingen zijn.

Mochten die maatregelen versoepeld dan wel verscherpt worden, bewegen wij mee. We communiceren veranderingen via de mail en onze website. houd ze dus in de gaten.

Wij zijn er weer klaar voor en hopen jullie ook.


		Afbeelding van Tineke Schoemaker & Johnny Laporte (15,00 euro betaal aan kassa)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café Bar Zaal De Comm

Dorpsstraat 12

Ingang Pompweg 2b

6562 Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bluesmoose Live oftewel Bluesmoose Café

Organisator van Tineke Schoemaker & Johnny Laporte (15,00 euro betaal aan kassa)

Op de BluesMoose avonden komen zeer gewaardeerde Blues-artiesten vanuit de hele wereld naar Café Bar De Comm, dat op deze speciale avonden omgebouwd wordt tot "BluesMoose-café". Tijdens deze avonden worden opnames gemaakt voor Bluesliefhebbers, waarbij de toegang gratis is. De deuren zijn geopend vanaf 19.30u en wij verzoeken iedereen om vóór 19.50u aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Gedurende de opnames vragen we wel om "geroezemoes" beperkt te houden, zodat de geluidskwaliteit van de opnames optimaal blijft.

In deze summer covid-19 2020 reeks is het allemaal net iets anders : Het is niet in ons vertrouwde café, maar in de achterliggende feestzaal van de Comm, die omgebouwd is tot knus thuistheater. Iedereen is verplicht te zitten. Niet echt een straf voor de gemiddelde bluesbezoeker lijkt ons. Die tafels hebben een grondige reinigingsbeurt gehad. U mag zelfs een mondkapje op als u dat wilt. Meezingen wordt door de RIVM vooralsnog afgeraden. Klappen en stampen mag wat ons betreft wel.

Bij binnenkomst mag u uw handen nog even desinfecteren.

Er is bediening aan tafel, iedereen kan goed zien en zit op voldoende afstand van elkaar. mensen uit een "bubbel" kunnen bij elkaar aanschuiven. Voorin staan tafeltjes en stoelen en wat verder achterin staan sta-tafels met krukken. Onze video camera's werken we zoveel uit het zicht weg.

De ingang is aan de Pompweg 2b. parkeren kunt u het makkelijkste op het marktterrein of bij de Aldi/jan Linders en dan is het nog ongeveer 50 meter lopen.

Comm genieten van de sfeer en live Bluesmuziek! Bekijk de website voor alle artiesten die bij ons op de planning staan. Wees welComm!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen