Gratis

Tiny House Village - Waste event

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noordweg 76

76 Noordweg

2548 AC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De zon schijnt weer, de lente komt en we kunnen niet wachten om onze deuren te openen voor het publiek. In dit eerste event ligt de focus op waste (we kunnen het ook gewoon bij afval houden…). Wat is afval eigenlijk? Hoe kan je het verminderen, voorkomen, hergebruiken of juist zien als een waardevolle grondstof?

In ons dagelijks leven zijn wij hier volop mee bezig. Zo hebben een aantal van ons een jaar geleefd zonder plastic, composteren we allemaal onze poep en gaat ons snijafval naar de kippen. In de permacultuurtuin bestaat afval zelfs niet. Wij gaan de maand voor het evenement zelf het experiment aan om zo min mogelijk afval te produceren en vertellen je graag over het resultaat. Verder kun je deze dag onder andere je oude meubelstuk pimpen, leren hoe je zelfs met een baby geen afval hoeft te produceren, alles horen over permacultuur en composteren en genieten van een no-waste Kromkommer soepje of pizza. Oja, en natuurlijk een kijkje nemen bij de tiny houses. Het volledige programma volgt zo snel mogelijk op deze pagina.

Tussen 12 en 17 uur openen we ons terrein voor jullie. De toegang is gratis (voor workshops geldt een kleine bijdrage) en er zijn voor deze dag maar 300 plekjes. Wil je zeker zijn van een plekje, claim dan nu alvast je ticket.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Noordweg 76

76 Noordweg

2548 AC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen