Verkoop beëindigd

TNS Talks #4 - De Jubileumeditie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amstelkerk

10 Amstelveld

1017 JD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste TNS'er, genodigde,

Donderdagavond 24 mei vindt de vierde TNS Talks plaats. Een inspirerende avond met twee talks voor álle TNS'ers, alumni, ouders, docenten en vrienden van The New School. Dit keer krijgt de avond een extra feestelijk tintje, want The New School bestaat dit studiejaar 30 jaar!

Wat? De vierde editie van TNS Talks - een inspirerende en feestelijke avond.
Wie? De sprekers voor deze avond zijn Hein en Mariëlle Noortman en Martijn Aslander. (Scroll naar beneden voor meer informatie.)
Waarover? Mentale weerbaarheid & vitaliteit en de ongekende mogelijkheden van de huidige netwerksamenleving.
Waar? Amstelkerk, Amsterdam
Wanneer? 24 mei 2018. Inloop 19.30 uur. Start programma 20.00 uur. Om 22.00 uur sluiten we af met een borrel in het naastgelegen café Nel.
Waarom? Waarom niet eigenlijk: netwerken, inspiratie en drinks.
TNS Talks #4 biedt de uitgelezen mogelijkheid een moment uit te zoomen en nieuwe inzichten op te doen. Daarbij bieden we maar al te graag een mooie avond voor alle TNS'ers omdat jullie veel betekenen voor The New School.
Dresscode: Casual chicPROGRAMMA

Inloop: 19.30 - 19.50 uur
Feestelijk entrée met een glaasje bubbels.

Introductie: 19.50 - 20.00 uur

Sessie #1: 20.00 - 20.45 uur
Hein en Mariëlle Noortman zetten je aan het denken over doorzettingsvermogen, samenwerking en leiderschap in tijden van tegenspoed. Hein is ondernemer, oud-directeur van Olympia uitzendbureau, bergbeklimmer en binnenkort spreker bij TEDx. Zijn leven stond in één keer op z’n kop nadat hij eind 2016 een val maakte van 15 meter hoogte. Mariëlle is HR adviseur en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en re-integratie.

Samen nemen zij ons met humor en op een nuchtere wijze mee in hun verhaal om ons te inspireren het onmogelijke waar te maken.

Korte pauze: 20.45 - 21.00 uur


Sessie #2: 21.00 - 21.45 uur
Martijn Aslander spreekt over de ongekende mogelijkheden van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt.
De ‘nieuwe renaissance’, waarin kennisverspreiding sneller gaat dan ooit, biedt enorme kansen voor mensen om zich bottom-up te organiseren. Zo kunnen we allemaal sneller, efficiënter en met minder, meer voor elkaar krijgen en oplossingen vinden voor moeilijke vraagstukken.

Martijn is stand-up filosoof, professioneel lifehacker en verbinder van mensen, informatie en ideeën. Hij is mede-auteur van de boeken Easycratie en Nooit Af. Verder is Martijn bekend van een indrukwekkend scala aan andere 'talks'.


Afsluiting: 21.45 - 22.00 uur


Drinks bij Café Nel: v.a. 22.00 uur

Datum en tijd

Locatie

Amstelkerk

10 Amstelveld

1017 JD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen