€ 361,79 – € 482,79

Toekomstgericht werven en inzetten van Freelancers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Furbo Training & Consulting

47 James Ensorlaan

2630 Aartselaar

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ongetwijfeld maakt ook uw organisatie frequent gebruik van freelancers. Ze bieden op een flexibele manier specifieke expertise, snel én gemakkelijk.

Maar niet zonder risico's!

Kom alles te weten over nieuwe manieren om effectief freelancers te werven, wat u wel of niet mag bij het inzetten van freelancers, en hoe u het juiste tarief bepaalt. Maar ook: hoe beoordeelt u de prestaties van freelancers?, wat zet u best in het contract?, wat met GDPR en freelancers?, ...

Kortom, u leert hoe u het inzetten van freelancers in uw organisatie in goede banen leidt. Uw resultaat? Minder juridische risico's, verbeterde kwaliteit van uw instroom en steeds de juiste prijs betalen.

Uw trainers - leer van experten

NextConomy doet voor deze unieke opleidingsdag beroep op de specifieke expertise van professionals, die elk op hun terrein jarenlange ervaring hebben in de wereld van inhuur.

 • NextConomy - Marleen Deleu
  Marleen Deleu heeft meer dan 30 jaar ervaring met het adviseren van organisaties om hun extern ingehuurde talenten slimmer in te zetten. Ze is CCWP (Certified Contingent Workforce Professional) en verzorgt regelmatig workshops en lezingen over de veranderende wereld van werk en het meer 'fluïde' organiseren van talent in organisaties.

  Marleen is verantwoordelijk voor de samenstelling van het programma en zal ook de introductie verzorgen 'Freelancers in de arbeidsmarkt in België'

 • proUnity - David Muyldermans
  David Muyldermans heeft na 20 jaar in Sales & Management functies binnen de ICT sector mee proUnity opgericht, en adviseeert nu bedrijven in het cost-effectiever inhuren en beheren van externe medewerkers. De succesformule bestaat uit de combinatie van een eigen VMS en een op maat MSP dienstverlening. Op hun snel groeiende marktplaats zijn reeds meer dan 10.000 freelancers en 350 dienstenleveranciers geregistreerd.

  David schets in deze opleiding de diverse opties voor organisaties om freelancers te werven.
 • FURBO Legal - Ellen Pensaert
  Ellen Pensaert vond het na een loopbaan van 16 jaar als bedrijfsjurist in de wereld van HR-dienstverlening tijd om deze ervaring uit te dragen naar elke onderneming die kwalitatieve en pasklare antwoorden wenst op haar juridische, HR–gerelateerde vragen. FURBO LEGAL, een afdeling binnen FURBO Training & Consulting, is onder andere gespecialiseerd in contractenrecht. Sinds 5 jaar legt Ellen Pensaert zich heel specifiek toe op overeenkomsten voor de freelancer, de opdrachtgever en voor derde partijen. FURBO LEGAL maakt zo elke dag haar missie ‘expert in maatwerk’ waar.

  Ellen verzorgt de juridische module in deze workshop: hoe zet u freelancers in zonder juridische risico's?

 • SThree - Olivier Buysschaert
  Olivier Buysschaert startte eind september 2010 in de recruitment sector bij Computer Futures, een filiaal van Sthree binnen IT-rekrutering. Twee jaar later kreeg hij de kans om in België het filiaal Real Life Sciences op te starten en eind 2015 nam hij de fakkel over als verantwoordelijke Real Life Sciences Contract Belgium.

  Olivier zal de module in verband met de kostprijs en tariefstelling van een freelancer behandelen in deze opleiding.

 • TAPFIN - Ellen Saeys
  Ellen Saeys is Head of TAPFIN Operations BeLux, de MSP divisie van ManpowerGroup Solutions, verantwoordelijk voor (o.a.) de instroom en het inzetten van grote aantallen freelancers bij hun klanten.

  Ellen zal u alles bijbrengen over het aansturen en evalueren van freelancers op basis van SLA's en KPI's binnen het wettelijk kader. Daarnaast geeft ze u tips hoe u kan streven naar 'goed opdrachtgeverschap' om de beste freelancers aan te trekken en het verhogen van de tevredenheid van de hiring managers (NPS).

Doelgroep - de opleiding is bedoeld voor

Inkopers van extern talent en HR-diensten, HR Managers, Recruiters, Business Leaders, KMO-zaakvoerders, … die op grote schaal met inhuur van freelancers te maken krijgen/hebben. Verdiep uw kennis, vermijd veel gemaakte fouten en doe nieuwe inzichten op. Word een expert!

Uw voordelen

Deze NextConomy opleiding biedt u heel wat voordelen:

 • focus op de praktijk en onmiddellijke toepasbaarheid

 • beknopte, duidelijke en bevattelijke opleiding

 • geactualiseerde kennis recht uit de mond van specialisten en een juridische expert

 • interactieve sessie waarin uw vragen aan bod komen

 • netwerking met uw peers

Voor bijkomende inlichtingen kan u steeds contact nemen met Marleen Deleu, Director Trends & Insights bij NextConomy op 0495/760 123 of marleen@nextconomy.be

Wat is de prijs?

Boek voor 15 april 2018 en bespaar 25% - Early bird prijs € 299,- (excl. BTW), daarna € 399,- (excl. BTW)

De prijs omvat de deelname aan deze opleiding, het cursusmateriaal, onthaal met kofiekoeken, een gezonde lunch en een vieruurtje, en uiteraard ook drank (water, koffie, thee)

Uw deelname is slechts geldig indien het volledige bedrag voor aanvang van de opleidingsdag is betaald op rekening van NextConomy. Annulatie van uw inschrijving is uitsluitend schriftelijk of via e-mail mogelijk tot 7 dagen vóór het begin van de opleiding, zonder bijkomende kost; minder dan 7 dagen vóór de sessie blijft het deelneemrecht integraal beschuldigd. U kan zich wel steeds laten vertegenwoordigen. De organisatoren behouden zich het recht voor de vorming te annuleren en zullen u hiervan via e-mail verwittigen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Furbo Training & Consulting

47 James Ensorlaan

2630 Aartselaar

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen