Gratis
Toekomstmakers 1.0: reststromen verwerking

Toekomstmakers 1.0: reststromen verwerking

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Spoorlaan 7

7 Spoorlaan

2991 LD Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Schuif aan en praat mee over een hyper relevant onderwerp: reststromen verwerking.

Over dit evenement

Welkom bij Toekomstmakers: seizoen 1, aflevering 1

Het eerste thema van de eventreeks Toekomstmakers gaat over een onderwerp dat zeer relevant is in de BAR regio: reststroom verwerking.

Hoe halen we uit reststromen weer nieuwe waarde? Ondernemers uit de regio gaan in gesprek met ondernemers en experts in de nieuwe circulaire economie. Het doel? Een oplossing vinden voor het tegen gaan van voedselverspilling op grote schaal. Geen romantische vergezichten, maar praktische oplossingen. Het beloofd een inspirerende middag te worden, interessant voor niet alleen de ondernemer uit de Dutch Fresh Port maar óók daarbuiten. Om het gesprek laagdrempelig en open te houden zijn er slechts 30 plekken beschikbaar.

Wil jij hier graag bij zijn? Verzeker jezelf dan van een stoel (inclusief lunch van Café Clementine) door je aan te melden via info@versegrond.nl.

Toekomstmakers is een initiatief van de Innovation Board BAR en Verse Grond. Het eerste seizoen bestaat uit drie events, waarbij ondernemers in gesprek gaan met experts om op die manier tot praktische oplossingen te komen voor relevante (& lokale) vraagstukken. Elk event heeft een eigen overkoepelend thema.

Op de hoogte blijven van de Toekomstmakers events? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via info@versegrond.nl.

Afbeelding van Toekomstmakers 1.0: reststromen verwerking

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen