Gratis

Toelichting bedrijfsleidersservice (SD Worx) en XeriusDesk [ochtend]

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Mansion

Gemeentepark 12

2930 Brasschaat

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Toelichting bedrijfsleidersservice (SD Worx) en XeriusDesk

Ontdek hoe de nieuwste tools u het leven vergemakkelijken.

In 2017 tilde Xerius de gebruiksvriendelijkheid van AccDesk naar een nog hoger niveau. Het digitaal ondernemingsloket en de verwerking van de sociale bijdragen werden verenigd tot één toepassing: XeriusDesk. Zo ontstond een compleet platform dat uitblinkt in gebruiksgemak en u toelaat om nog beter proactief advies te verlenen.

Ook SD Worx pakte uit met een unieke tool waarmee u de bezoldiging van bedrijfsleiders kunt simuleren én beheren. Deze is gemaakt voor én samen met boekhouders en accountants. Dat werpt zijn vruchten af; we wonnen met deze tool de Corporate IT Award 2017 in de categorie Customer Experience.

Nu, in 2018, willen we u tonen hoe deze tools u het leven kunnen vergemakkelijken, en welke nieuwigheden we hebben toegevoegd om u nóg meer tijd en werk te besparen.

Daarom nodigen we u uit voor de toelichting van de bedrijfsleidersservice (SD Worx) en XeriusDesk, de nieuwe toepassing voor boekhouders.
Praktische informatie

U bent welkom vanaf 9u00 in The Mansion om te genieten van een ontbijt en een leuke babbel. De infosessie begint om 9u30 en duurt tot ongeveer 11u00.

U kan zich ook inschrijven voor een namiddagsessie te Brasschaat op 25 januari of een middagsessie te Berchem op 1 februari.

Routebeschrijving:

route mansion


Deze infosessie is gratis. Bovendien ontvangt u een vormingsattest BIBF/IAB van 2 uren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Mansion

Gemeentepark 12

2930 Brasschaat

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen