Gratis
TOMAS CONNECT #2: Nieuwe talenten in de Techniek

TOMAS CONNECT #2: Nieuwe talenten in de Techniek

door TOMAS

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een matchmaking-sessie tussen bedrijven en impactvolle initiatieven die zich richten op (zij-) instroom in de techniek.

Over dit evenement

Op deze krappe arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om goed-geschoold technisch talent te vinden. Ben je als technisch bedrijf op zoek naar technisch talent? En zie je ook door de bomen het bos aan instroom-initiatieven niet meer? Dan is deze matchmaking sessie voor jou!

In deze online bijeenkomst ontmoet je initiatieven uit de regio die op innovatieve manieren de instroom van technisch talent in de sector bevorderen zoals Haprotech Lasopleidingen, Certificeringen en Technisch Personeel, WorkForce van IW Noord-Holland, Stichting MyTec-Bedrijven, ASTA (Arbeidsmarkt Samenwerkingsnetwerk Techniek Amsterdam) en Smart Makers Academy. Door middel van pitches leer je in korte tijd wat er allemaal beschikbaar is en waar je mee kan samenwerken. Zo kunnen we gezamenlijk de groei van de sector en je bedrijf waarborgen.

Wat kun je verwachten?

• Je krijgt een overzicht van relevante initiatieven voor instroom in de techniek

• Deel kennis met concullega’s, die hun eigen ervaringen zullen delen

• Doe mee aan de Breakout-sessies: Verbinden en vragen stellen

TOMAS geeft eenvoudig overzicht en toegang tot alle talentinitiatieven in de Metropoolregio Amsterdam. Van Haarlem tot Hilversum en van Uitgeest tot Uithoorn. TOMAS staat voor Talent Ontwikkeling, Match & Select. Daarmee koppelen we vraag en aanbod van alle mogelijkheden voor omscholing, bijscholing en talentontwikkeling. We bieden een professioneel matchingplatform om samen te werken aan een leven lang ontwikkelen. Met de slimme interactive mapping tool kun je nu heel gericht zoeken met alle voor jou relevante filters. Heb je een vraag? Vraag het TOMAS.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen