€ 372,43

Top Studiedag DNA, Leiderschap & Talentontwikkeling Amsterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

B. Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Top Studiedag DNA, leiderschap en talentontwikkeling.

Met medewerking van Prof. Dr. J. Dijkhuizen

Ben jij ook nieuwsgierig wat je biologisch DNA je kan vertellen over leiderschap en talentontwikkeling? Wil je weten wat deze innovatie kan betekenen voor je organisatie ?

Daarvoor nodig ik je uit als professional om deel te nemen aan de Studiedag DNA op dinsdag 15 januari 2019 in Amsterdam.

Er is nu een nieuwe innovatie voor talentontwikkeling die veel meer (op een veilige manier) inzicht geeft in het biologisch startpunt van medewerkers. Neuro-wetenschappers hebben ontdekt dat specifieke genen in ons DNA van grote invloed zijn op onze persoonlijkheidskenmerken, beslissingen en ons karakter. De ontwikkelbaarheid van persoonlijke competenties is dus grotendeels genetisch bepaald bij geboorte. Nu kunnen we veel beter de persoonlijke talenten achterhalen op basis van DNA onderzoek uitgevoerd door het Erasmus Medisch Centrum. De privacy is daarbij strikt gewaarborgd volgens de GDPR regels.

Het programma voor de Studiedag DNA ziet er als volgt uit:

Ochtend


Blok 1 : Inleiding biologische identiteit, Nature versus Nurture. Wat is leidend en wat is volgend? In hoeverre zijn we maakbaar? Onze biologische identiteit komt steeds meer boven drijven naarmate we ouder worden. Hoe komt dat ?

Blok 2 : Welke persoonlijkheidskenmerken en talenten kun je uit DNA herleiden? Talent is onmiskenbaar aangeboren en overerfbaar. Zo ook de gevoeligheid voor afwijzing en de aanleg voor leiderschap. Hoe weten we dat en wat kunnen we ermee?

Middag

Blok 3 : De 5 DNA persoonlijkheid-dimensies en hun kenmerken. Welke genen zijn bepalend voor onze dagelijkse beslissingen. Wat doen de neurotransmitters en hormonen oxytocine, dopamine en serotonine met je? Welke beslissingen nemen we (on)bewust en wat is onze onbewuste persoonlijkheid ?

Blok 4 : De praktijk van DNA analyses: waarom en hoe Post NL, Zwitserleven, Mise en Place, ASR, DNA Assessments toepassen voor talentontwikkeling van High Potentials. Wat zijn de resultaten en waarom is het innovatief?


Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 10. De deelnamekosten bedragen 295 euro, ex BTW, per persoon, inclusief lunch.

Wanneer: dinsdag 15 januari 2019 in Amsterdam 9.30-17.00 uur

Waar: Amsterdam in het B-Amsterdam gebouw,

Aanmelding: via inschrijving.

Kijk voor meer informatie over DNA analyse en talentontwikkeling : www.goldmen.nl.

Goed als je erbij kunt zijn. Stap in de wereld van innovatie.

Met vriendelijke groet,

Albert Akkermans (+ 31651364433)

a.akkermans@goldmen.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

B. Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen