Gratis

Tour de Koepel

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Koepel

4 Harmenjansweg

2031 WK Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Voor wie de Koepel eerst nog wil bezoeken voor je je aansluit bij Cupola XS. Meld je aan voor de Tour de Koepel!

Over dit evenement

In de voormalig koepelgevangenis van Haarlem werkt academisch onderwijs, cultuur en het bedrijfsleven samen aan de toekomst in de nieuwe techcampus voor digitalisering. Cupola XS is er voor het bedrijfsleven met inspirerende werkplekken, programmering en community met toegang tot kennis, tools, collega's en studenten. Tijdens de Tour de Koepel laten we iedereen die zich wil aansluiten bij Cupola XS de werkruimtes zien en vertellen we over het concept.


		Afbeelding van Tour de Koepel

		Afbeelding van Tour de Koepel

		Afbeelding van Tour de Koepel
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Koepel

4 Harmenjansweg

2031 WK Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator CupolaXS

Organisator van Tour de Koepel

In de historische koepelgevangenis van Haarlem komt academisch onderwijs, cultuur en het bedrijfsleven samen. Op deze plek creëren we met CupolaXS een community van ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van mkb-bedrijven die samenwerken aan de duurzame groei van hun organisaties.

Cupola XS is een inspirerende en circulaire co-working/ co-learning space met privékantoren waar alles voor ambitieuze bedrijven samenkomt. Naast werkruimte, krijgen bedrijven toegang tot talent van de universiteit, coaching gericht op digitalisering, financiering en andere vaardigheden uit een netwerk van van launching customers. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen