€ 296,45

TP:Masterclass -FTTH 30/1/2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Houten

25 Hoofdveste

3992 DH Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De komende jaren gaan zowel grote nationale partijen als kleine lokale initiatieven vol aan de slag met het uitrollen van FTTH in heel Nederland. Het grote aantal spelers op deze markt zal onherroepelijk leiden tot consolidatie, maar hoe gaat dat eruit zien? En wat doet de concurrentie op de kabel? In een dagdeel wordt u volledig bijgepraat over de FTTH-markt door analisten van Telecompaper en een externe specialist uit de markt.

Tijdens deze ochtendsessie komen aan bod:

  • Huidige FTTH markt: Hoe ziet het landschap eruit, welke partijen zijn actief? Wat zijn de kenmerken van glasvezelklanten? Betalen ze meer, laten ze DSL of kabel achter zich?
  • Business model: Hoe zit het met capex, opex, tarieven en rente? Wat speelt er op het gebied van vraagbundeling en regulering?
  • Consolidatieslag en concurrentie: Wat kunnen we leren van cases uit het buitenland? Wanneer wordt dé consolidatieslag verwacht en hoe gaat die verlopen? En wat wordt de reactie van de kabelaars op de grote uitrol?

De Masterclass vindt plaats op donderdag 30 Januari 2020 in Hotel van der Valk - Houten. Ochtend sessie is vanaf 9:00 uur. Het programma start om 9:30 uur en bestaat uit de hierboven beschreven onderdelen. De sessie wordt afgesloten met een lunch waarbij u verder in gesprek kunt met de andere deelnemers en analisten.

Om een interactieve setting te creëren is het aantal plekken beperkt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Houten

25 Hoofdveste

3992 DH Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen