Tracing Your Roots Limburg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Limburgs Museum

Keulsepoort 5

5911 BX Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tracing Your Roots Limburg: op zoek naar wortels in Indië/Indonesië. Programma van vier middagen, twee online spreekuren en een Familiedag.

Over dit evenement

Tracing Your Roots Limburg: op zoek naar wortels Indië/Indonesië is een programma waarin jongeren met wortels in Indiië/Indonesië gezamenlijk een zoektocht starten naar hun voorouders en familiegeschiedenis, door kennis te nemen van hun eigen geschiedenis, door stamboomonderzoek te verrichten en door in gesprek te gaan met oudere generaties over het einde en de afwikkeling van Nederlands-Indië, de overkomst naar Limburg en het leven alhier.

Voor wie?

Jongeren (15 t/m 35 jaar) met wortels in Indië/Indonesië , woonachtig in Limburg en/of opgegroeid in Limburg met veel familie die nog woonachtig is in Limburg maar zelf door studie of werk in een andere provincie.

Dus woon jij in Limburg, of ben je geboren en/of opgegroeid in Limburg en nu voor studie of werk woonachtig in een ander deel van Nederland. Maar je familie woont nog steeds in Limburg\ en zelf ben je er ook regelmatig. Dan is dit je kans om samen met een groep van gelijkgestemde jongeren met wortels in IIndië/Indonesië op zoek te gaan naar jouw familiegeschiedenis.

Unieke kans voor kleine groep om kosteloos deel te nemen aan dit bijzondere programma. Dus wacht niet en meld je snel aan. Na aanmelding ontvang je van ons een link met een paar vragen. Na ontvangst van jouw formulier is jouw deelname zeker.

Wanneer?

Zaterdag 10 oktober 2020 van 12.00 tot 16.00 uur

Zaterdag 31 oktober 2020  van 12.00 tot 16.00 uur

Zaterdag 7 november 2020 van 12.00 tot 16.00 uur

Zaterdag 14 november 2020 van 12.00 tot 16.00 uur

Ticket: 

Deelname kosteloos (unieke kans)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Limburgs Museum

Keulsepoort 5

5911 BX Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen