Gratis

Traders Borrel Vrijdag 18 Juni 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Il Caffè

346 Uilenstede

1183 DB Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Vanuit onze Traders Community hebben we gemerkt dat er veel behoefte is om naast online, elkaar ook fysiek te treffen. Welkom iedereen!

Over dit evenement

Vanuit onze Traders Community hebben we gemerkt dat er veel behoefte is om naast online, elkaar ook fysiek te treffen. Vanwege het grote succes, organiseren we vrijdag 18 juni wederom vanaf 17:00 uur een Traders Borrel zodat je kennis kunt maken met de Traders en om het CryptoAcademy/OptieAcademy/mijn.beleggen.com-team en andere Traders te leren kennen. Drankjes en bites zijn voor eigen rekening.

Let wel: i.vm. Covid 19-maatregelen maximaal 50 deelnemers, buiten en tafeltjes van 4 (uiteraard kan er met gesprekspartners worden geswapped).

Locatie: Il-Caffe, Uilenstede Studentencafe, Uilenstede 346, 1183 DB Amstelveen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom en de locatie is gemakkelijk te bereiken met het OV.

We heten je graag van harte welkom bij de Traders Borrel.

Met vriendelijke groeten,

Team CryptoAcademy, OptieAcademy & Mijn.Beleggen.com

Jan Robert Schutte

info@cryptoacademy.nl

+31650746210

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Il Caffè

346 Uilenstede

1183 DB Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator CryptoAcademy

Organisator van Traders Borrel Vrijdag 18 Juni 2021

CryptoAcademy is de nummer 1 Nederlandstalige community die volledig gewijd is aan Crypto Currencies en de innovatieve blockchain technologie. Op het platform vind je informatie, inspiratie en motivatie met het doel dat je succesvol wordt met het handelen in Crypto Currencies. CryptoAcademy biedt bijeenkomsten, opleidingen en persoonlijke coaching. We nodigen je van harte uit om gratis lid te worden en met mede Crypto Currency traders en experts ervaringen uit te delen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen