Trails of Silence Live

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vreedehuis

1 Riouwstraat

2585 GP Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

TRAILS OF SILENCE LIVE

Ben je toe aan wat stilte of bezinning in je hoofd richting einde jaar? Kom dan naar ons waan-van-de-dag concert! Een muzikale meet-up om even uit de (werk-) sleur te komen.

Registreer je gratis en ontdek wat muziek allemaal voor je kan doen in het Haagse Vreedehuis.

- Deze editie is een co-productie met Waan van de Dag-expert Andrea Bakker -

| Folkert Oosting (piano) & Alex Simu (Klarinet) |


Geluid van verandering
Trails of Silence Live laat een geluid van verandering achter in een muzikaal spoor van stilte. Het is een uitnodiging aan luisteraars om bij kleine en grote levensveranderingen stil te staan.

Levensenergie
Met intieme concerten en live muziek events laat het duo de menselijke energie van zekerheid en onzekerheid resoneren. De emotionele spanning tussen vandaag en morgen. De balans tussen verlangen, twijfel en vertrouwen. In 2018 verscheen hun eerste cd-album. Het is een ode aan rustgevende stilte. In de ‘soundtracks’ nemen zij luisteraars mee in een muzikale 'soul search'.

Lawaaierige leven
Al langer breken Alex Simu, Folkert Oosting en Andrea Bakker een lans voor meer stilte en natuurlijk geluid in ons lawaaierige leven. De overprikkelde wereld van propvolle werkagenda’s, mensenmassa’s, social media en rumoerige kantoortuinen. Toch bestaat absolute stilte niet.

Waan van de dag
Het is een psychologisch fenomeen. Om uit de waan van de dag te stappen, moet je jezelf weer AAN zetten, weet Waan van de Dag-Expert Andrea Bakker met wie het duo bij bedrijven nauw samenwerkt. Het is belangrijk om in het hier en nu te zijn. Verstilde- en geimproviseerde muziek en natuurlijk geluid helpt daarbij. Dat blijkt uit onderzoek van Alex Simu die onderzocht hoe muziek stilte creëert - onder andere voor de soundtrack die hij schreef voor de bioscoop film Beyond Sleep.

Datum en tijd

Locatie

Vreedehuis

1 Riouwstraat

2585 GP Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen