Gratis

Train de trainer bijeenkomst leden werven en binden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CNV kantoor

Tiberdreef 4

3561 Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

CNV ziet graag dat het aantal leden toeneemt. Zo kunnen we een nog grotere rol spelen bij zaken als cao-onderhandelingen, een pensioenakkoord en in maatschappelijke discussies.

Om mensen die nog geen lid zijn te vertellen wat het belang en de meerwaarde van lidmaatschap van CNV is, hebben we leden nodig die dit aan collega’s kunnen uitleggen. Jouw eigen ervaringen en redenen waarom je lid bent zijn overtuigender dan mooie wervingscampagnes. Die overigens juist wel kunnen helpen om iemand de stap naar lidmaatschap te laten zetten!

Ledengroepjes die het leuk vinden om handvatten te krijgen hoe ze de voordelen van lidmaatschap van CNV te bespreken met collega’s, krijgen de mogelijkheid om een workshop hierover te volgen. Voor deze workshops aan leden zoeken we workshopgevers die het aanspreekt om andere leden via een workshop van een dagdeel te scholen op dit gebied.

Daarom organiseren we op dinsdagmiddag 5 maart van 13.30-17.00 uur een train de trainer bijeenkomst in ons kantoor op de Tiberdreef 4 in Utrecht.

De tekst om de workshop onder de aandacht te brengen is de volgende:

Sta jij ook wel eens te popelen om je collega ervan te overtuigen dat hij lid moet worden van jouw bond, maar is de drempel te hoog om direct onze folder onder zijn neus te schuiven? Of sta je ook soms met de mond vol tanden door de vele tegenwerpingen die je collega inbrengt als je vertelt over het lidmaatschap van een vakbond? Hoog tijd voor wat handige tips en handvatten die je kunnen helpen om het gesprek lekker te laten verlopen én dicht bij jezelf te blijven! Dat is de kern van deze workshop: door dicht bij je eigen verhaal te blijven, verlaag je jouw drempel om je collega's aan te spreken en over het lidmaatschap van jouw vakbond te beginnen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CNV kantoor

Tiberdreef 4

3561 Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen