€ 1.500

Train de Trainer programma 'Van hokjes naar puzzelstukjes'

Venster Acties en details

€ 1.500

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Seats2Meet A1 Amersfoort

14A Maanlander

3824 MP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
“Als je mensen niet als 'hokjes' ziet maar als 'puzzelstukjes' dan ontstaat er ruimte voor beweging”

Over dit evenement

Hoe kun je de organisatie wendbaarder maken én mensen in beweging brengen, vanuit intrinsieke motivatie? En hierdoor de resultaten zien verbeteren?

Voor dit doel ontwikkelde Judith Webber als ex (interim)HR adviseur, de 'Van hokjes naar puzzelstukjes' methodiek. Ze schreef hierover het boek JA zeggen JA doen, dat in 2018 uitkwam en hoge ogen gooide bij vele managers/HR professionals en organisatie-veranderaars.

DE VISIE

In de huidige situatie zitten mensen in een denkbeeldig 'hokje', dat vaak is gedefinieerd door hun functiebeschrijving. Binnen dat hokje zitten taken die passen bij de talenten van de persoon, maar ook taken waar diegene weinig affiniteit mee heeft, weinig energie uit put, die mensen het liefst van hun bord laten vallen. Niemand past tenslotte 100% op de functiebeschrijving. Daar gaan we als eerste mee aan de slag, hier valt altijd beweging in te brengen.

En als tweede kijken we naar iemands talenten die nog niet benut worden, puur omdat ze niet of nauwelijks gevraagd worden binnen de huidige functie. Natuurlijke talenten noemt Judith deze kwaliteiten, dit zijn talenten die je van nature in je hebt, die je meer bént dan ze uitoefent.

Door anders te kijken naar je eigen talenten en die van elkaar, zet je mensen in hun kracht. Deze zienswijze biedt letterlijk meer speelruimte, zodat medewerkers meer energie uit hun werk halen en betere resultaten behalen, met als gevolg meer werkgeluk en meer tevreden klanten.

Ik weet echter uit ervaring dat je er nog niet met met deze zienswijze, er hoort ander gedrag bij. Daarom bestaat dit programma uit een 3-tal blokken, waardoor je zelf zult leren belichamen waar 'Van hokjes naar puzzelstukjes' voor staat.

HALF JAAR PROGRAMMA

Dag 1 - 13.00 - 17.00 uur

Organisatieverandering van binnenuit – aan de slag met organiseren vanuit intrinsieke motivatie – de methodiek - hierin deel ik mijn visie op talentgericht & wendbaar organiseren, je maakt kennis met de methodiek 'Van hokjes naar puzzelstukjes', aangevuld met diverse praktijkvoorbeelden en oefeningen om de methodiek eigen te maken en daarmee overdraagbaar.

Dag 2 - 13.00 - 17.00 uur

IK als mens – bouwen aan betere relaties – kwetsbaarheid als kracht - hierin gaan we aan de slag met onze eigen kwetsbaarheid delen, wat ons in staat stelt een goede facilitator te zijn voor wat er in een groep kan gebeuren.

Dag 3 - 13.00 - 17.00 uur

IK als leider - uitnodigend leiderschap – kwetsbaarheid ontvangen als kwaliteit - in dit blok gaan we aan de slag met de leiders in de organisaties waar je aan de slag gaat voorbereiden op wat er kan gebeuren, waar men van te voren JA tegen mag zeggen. Dit zorgt voor het draagvlak dat nodig is.

RESULTAAT

* Je leert de 'Van hokjes naar puzzelstukjes' methodiek tot in de puntjes, waarmee je zelf maximaal talentgericht & wendbaar leert werken

* Je leert hoe je zelf je eigen verhalen kunt verweven met de 'Van hokjes naar puzzelstukjes' visie, waardoor het JOUW verhaal wordt

* Je oefent met voor de groep staan, met omgaan met de kwetsbaarheid van de ander en met je eigen kwetsbaarheid delen.

* Je leert vertrouwen, veiligheid en verbinding te belichamen

BONUS

* Tussentijds krijg je 1-op-1 coaching (3 sessies van 1,5 uur) - hierin kun je kwijt waar je nog over twijfelt, wat je voor beren op de weg tegenkomt en hoe je daarmee leert dansen.

VOOR WIE

Dit half jaar programma is voor trainers/facilitators/organisatieadviseurs en HR professionals die interesse hebben in de efficiënte combinatie talentgericht & wendbaar organiseren. Je kunt aan het einde van het programma teamsessies gegeven met de 'Van hokjes naar puzzelstukjes' methodiek.

DOOR WIE

Dit programma wordt gegeven door Judith Webber (PureHuman) Ze heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van veranderingen in organisaties en het maximale uit mensen halen. Ik zie veel organisaties worstelen met hoe ze talentgericht & wendbaar organiseren in de praktijk kunnen brengen, zonder alles omver te moeten gooien qua systemen. Ik ben hands-on en sensitief als het gaat om wat verandering wat mensen doet. Een gouden combinatie.

DETAILS

Investering: € 250,- per maand (excl btw) gedurende 6 maanden, dit is all inclusive voor het hele programma, de live groepssessies en de 1-op-1 coaching

Na 6 maanden is het wenselijk om voor € 100,- per maand (excl btw) deel te nemen aan supervisie/intervisie, om wat je in de praktijk tegenkomt mee te nemen. Je kunt dit per half jaar afsluiten.

Zodra je het hele programma en 6 maanden supervisie/intervisie hebt doorlopen, word je vermeld op de website www.jazeggenjadoen.nl als gecertificeerde trainer.

Groepsgrootte: 3-10 personen

LOKATIE

Seats2Meet Amersfoort A1

Heb je interesse, plan een afspraak in Judiths agenda: https://calendly.com/judithwebber/ontdek. Natuurlijk ontvang je een factuur voor je administratie.

AFMELDEN

Je inschrijving kan tot 7 dagen van te voren kosteloos worden doorgeschoven naar een volgende datum.


		Afbeelding van Train de Trainer programma 'Van hokjes naar puzzelstukjes'
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Seats2Meet A1 Amersfoort

14A Maanlander

3824 MP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen