Trainer-Coach; de succesformule
Verkoop beëindigd
Trainer-Coach; de succesformule

Trainer-Coach; de succesformule

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Aalsmeer

Maarse & Kroon Hof 7

1431 PB Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zou jij ook meer rendement willen halen uit jouw coaching? Wil jij jouw trainee beter leren begrijpen? Wil je weten wat er in het teamproces speelt en daarop adequaat handelen? Schrijf je dan snel in voor de workshop "Trainer-Coach; de succesformule".

Deze workshop is voor alle trainers en coaches van verschillende sporten, individueel of teamsport.

Voor trainer-coaches:

Instrument: Q4 Persoonlijke Trainer Coach Stijl Analyse DISC + (10) Q4 Speler Observatie Analyse + Teamgrid. (Deze producten en catering worden inclusief aangeboden tijdens de workshop)

Aanpak: We analyseren de trainer-coach in alle facetten van het vak, maar kijken ook naar de voorkeuren van de individuele spelers.

Door het mensinzicht te vergroten begrijpt de trainer-coach niet alleen zichzelf beter, maar ook de spelers (en anderen die bij het team zijn betrokken).

Resultaat: Meer inzicht in mensen in alle facetten van het trainen en coachen en dus een optimale (team)prestatie.

Voor sporters:

Q4 Persoonlijk Sport Profiel

Instrument: Q4 Persoonlijke Sport Stijl Analyse DISC

Aanpak: De sporter krijgt praktische tips die hem of haar verder helpen in zijn sport. Hoe gaat de sporter bijvoorbeeld van nature om met bepaalde situaties? Wat is zijn drive? Hoe reageert hij op bepaalde mensen? En wat zijn sterke- en aandachtspunten?

Resultaat: De sporter leert zichzelf beter kennen en gaat daardoor effectiever om met gebeurtenissen tijdens de training en de wedstrijd. Bovendien groeit zijn begrip voor teamgenoten, trainer en coach. Het resultaat: optimale prestaties.

----

15:00 uur aanwezig, start om 15:15 uur tot afronding 18:30 - 19:00 uur.

De ticketprijs van deze workshop wordt in mindering gebracht, als er een overeenkomst van samenwerking tot stand is gekomen tussen de klant en HumanHabits, binnen 4 weken na afloopt van de workshop.

Workshops vinden doorgang bij een minimum van 8 personen, anders worden data samengevoegd en word je van tevoren op de hoogte gesteld.

Veelgestelde vragen

Heb ik een id nodig en is er een leeftijdsgrens?

Je hebt geen ID nodig. Leeftijdgrens is minimaal 17 jaar.

Hoe bereik ik het evenement en wat zijn de parkeermogelijkheden.

Er is een routemap met opties aangegeven om de locatie te bereiken. Je kunt in de nabije regio de auto parkeren. Binnen 1 of 2 minuten loop je bij ons binnen.

Wat mag ik wel/niet meenemen?

Je mag alles meenemen! Wij verzorgen broodjes en drinken, pen en papier en je ontvangt na de workshop de presentatie in Prezi. Je kunt de volgende dag al aan de slag om de succesformule toe te passen, wij sturen je hiervoor de inlogcodes toe. Voorafgaande de workshop, ontvang je van ons een code om jouw eigen profiel te maken, je hebt hiervoor 10 minuten nodig om de vragenlijst in te vullen.

Hoe kan ik de organisatie bereiken?

Je kunt ons bereiken via email: succesformule@humanhabits.com of 06 29272756.

Kan ik mijn registratie/ticket overdragen aan een andere persoon?

Het is niet mogelijk om jouw ticket aan een ander over te dragen, daar jij een uniek profiel zult ontvangen en de workshop is voorbereid met jouw bijdrage. Het is belangrijk dat alle aanwezigen hun profiel ontvangen, het zou zonde zijn dat er aanwezigen zijn die geen profiel hebben ingevuld. Je mag met meerdere trainer-coaches aanwezig zijn vanuit dezelfde vereniging, sport of branche. Schrijf je allemaal in.

Kan ik mijn registratiegegevens bijwerken?

Jazeker, je kunt inloggen en wijzigen.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Je zou ons er een plezier mee doen! Dit maakt het makkelijker voor de collega's.

Wat is het restitutiebeleid?

Je kunt je drie dagen voor aanvang van de workshop cancelen. De reserveringskosten worden in mindering gebracht door Eventbrite en het restbedrag wordt teruggestort.

De naam op de registratie/het ticket komt niet overeen met die van de bezoeker. Is dat OK?

Dan hebben wij een uitdaging! Het ticket is bedoeld voor degene die zich heeft ingeschreven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Aalsmeer

Maarse & Kroon Hof 7

1431 PB Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen