€ 443,76

Trainer-Coach; Effectieve Sport Coaching

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Aalsmeer

Maarse & Kroon Hof 7

1431 PB Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zou jij ook meer rendement willen halen uit jouw coaching? Wil jij jouw trainee beter leren begrijpen? Wil je weten wat er in het teamproces speelt en daarop adequaat handelen? Schrijf je dan snel in voor de workshop "Trainer-Coach; Effectieve Sport Coaching".

Deze workshop is voor alle trainers en coaches van verschillende sporten, individueel of teamsport.

Deze workshop is bedoeld voor alle trainers en coaches die op zoek zijn naar een up-to-date wetenschappelijke verdieping en praktische tips op het gebied van gedrag & communicatie tussen de trainer en sporter(s). Hierbij wordt in het bijzonder ingegaan op de verschillende gedragskenmerken van zowel trainer als sporter(s) aan de hand van het DISC model.

Wat is het DISC model?
Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse van Q4 Profiles. Uit onderzoek is gebleken dat gedragskenmerken kunnen worden gegroepeerd in 4 persoonlijkheidsstijlen, D(ominant), I(nvloedrijk), S(tabiliteit) en C(onsciëntieus). DISC geef trainers niet alleen inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl maar ook die van zijn of haar sporter(s). Door een uitgewerkt stappenplan is het eenvoudig om het DISC model praktisch toe te passen in de (sport)praktijk voor zowel de trainer als sporter.

We analyseren de trainer-coach in alle facetten van het vak, maar kijken ook naar de voorkeuren van de individuele spelers met het Q4 Observatie Profiel. Door het mensinzicht te vergroten begrijpt de trainer-coach niet alleen zichzelf beter, maar ook de spelers (en anderen die bij het team zijn betrokken).
Resultaat: meer inzicht in mensen in alle facetten van het trainen en coachen en dus een optimale (team)prestatie.

De sporter krijgt praktische tips die hem of haar verder helpen in zijn sport:
Hoe gaat de sporter bijvoorbeeld van nature om met bepaalde situaties?
Wat is zijn drive?
Hoe reageert hij op bepaalde mensen?
Wat zijn sterke en aandachtspunten?

De sporter leert zichzelf beter kennen en gaat daardoor effectiever om met gebeurtenissen tijdens de training en de wedstrijd. Bovendien groeit zijn begrip voor teamgenoten, trainer en coach.
Resultaat: optimale prestaties.

Na de eerste workshop bieden wij een abonnementstructuur aan van €25,- ex BTW per maand voor een periode van 24 maanden. Je kunt dan optimaal gebruikmaken van alle zaken van HumanHabits.

Over de docent
Na het behalen van zijn propedeuse fysiotherapie heeft Soeredj gebruik mogen maken van de mogelijkheid om de basis te leggen voor zijn huidige werkzaamheden in de sportbranche en zakelijke dienstverlening, middels zijn HBO Informatica opleiding. Zaken als informatiekunde, informatica, bedrijfskunde, sales & marketing en economie hebben hem geholpen om verder te kunnen kijken dan zijn toenmalige basketbalcarrière bij diverse clubs op landelijk niveau. Zijn basketbalcarrière heeft hem 3 landelijke titels gebracht en zo ook volwassenheid in het leiden van een team. Deze volwassenheid is met vallen en opstaan in het ondernemerschap tot de juiste rijping gekomen.

Zijn ambitie is een positieve confrontatie aan te gaan met eenieder, zonder ervoor weg te lopen. “Daar waar twee werelden samenkomen, ontstaat er een derde.” Dit is de ene regel die hij bij zich draagt, de andere is: “Behandel mensen zoals zij behandeld willen worden.” Beide levensregels komen steeds terug in de trainingsvormen en consultancy, die hij met enthousiasme in praktijk weet te brengen binnen de organisatie, voor de klanten van HumanHabits. Met grote waardering voor zijn mentoren, is hij gezamenlijk concepten gaan ontwikkelen om de (top)sportbranche en het bedrijfsleven te bedienen, om een hoger rendement te genereren door een verbeterde communicatie tussen mensen onderling (personeel onderling, personeel met klanten, management met personeel). De behaalde resultaten zijn vooraf gedefinieerd en door gedetailleerde testcases en praktische ervaring tot stand gekomen.

----

13:00 uur aanwezig, start om 13:15 uur tot afronding 16:30 uur.

Workshops vinden doorgang bij een minimum van 8 personen, anders worden data samengevoegd en word je van tevoren op de hoogte gesteld.

----

Veelgestelde vragen

Heb ik een id nodig en is er een leeftijdsgrens?

Je hebt geen ID nodig. Leeftijdgrens is minimaal 17 jaar.

Hoe bereik ik het evenement en wat zijn de parkeermogelijkheden.

Er is een routemap met opties aangegeven om de locatie te bereiken. Je kunt in de nabije regio de auto parkeren. Binnen 1 of 2 minuten loop je bij ons binnen.

Wat mag ik wel/niet meenemen?

Je mag alles meenemen! Wij verzorgen drinken, pen en papier en je ontvangt na de workshop de presentatie in Prezi. Je kunt de volgende dag al aan de slag om de succesformule toe te passen, wij sturen je hiervoor de inlogcodes toe. Voorafgaande de workshop, ontvang je van ons een code om jouw eigen profiel te maken, je hebt hiervoor 10 minuten nodig om de vragenlijst in te vullen.

Hoe kan ik de organisatie bereiken?

Je kunt ons bereiken via email: soeredj@humanhabits.com of 06 29272756.

Kan ik mijn registratie/ticket overdragen aan een andere persoon?

Het is niet mogelijk om jouw ticket aan een ander over te dragen, daar jij een uniek Trainer-Coach Profiel zult ontvangen en de workshop is voorbereid met jouw bijdrage. Het is belangrijk dat alle aanwezigen hun profiel ontvangen, het zou zonde zijn dat er aanwezigen zijn die geen profiel hebben ingevuld. Je mag met meerdere trainer-coaches aanwezig zijn vanuit dezelfde vereniging, sport of branche. Schrijf je allemaal afzonderlijk in.

Kan ik mijn registratiegegevens bijwerken?

Jazeker, je kunt inloggen en wijzigen.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Je zou ons er een plezier mee doen! Dit maakt het makkelijker voor de collega's.

Wat is het restitutiebeleid?

Je kunt je drie dagen voor aanvang van de workshop cancelen. De reserveringskosten worden in mindering gebracht door Eventbrite en het restbedrag wordt teruggestort.

De naam op de registratie/het ticket komt niet overeen met die van de bezoeker. Is dat OK?

Dan hebben wij een uitdaging! Het ticket is bedoeld voor degene die zich heeft ingeschreven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Aalsmeer

Maarse & Kroon Hof 7

1431 PB Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen