Training Authentiek Leiderschap voor Female Leaders

Venster Acties

Training Authentiek Leiderschap voor Female Leaders

Ontdek hoe jij authentieker kunt leven en leiden met ons bewezen effectief 5C-model en vergroot je netwerk.

Door New Female Leaders

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 10 okt. 2023 09:30 - 17:00 CEST

Locatie

Hoorneboeg 5 Hoorneboeg 1213 RE Hilversum Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

 • 7 uren 30 minuten
 • eTicket voor mobiel

Wil jij authentieker leiden en leven?

Wat betekent het om – anno 2023 – als vrouw te leiden? Hoe maak je impact, maar blijf je ook in verbinding met jezelf? Hoe blijf je authentiek in een wereld waarin nog steeds allerlei stereotype beelden bestaan van een ‘sterke leider’ en een ‘goede vrouw’?

Droom jij er ook van te staan voor wie je ècht bent? Om zelfverzekerd te leiden vanuit vrijheid, verbinding, zelfbewustzijn en je eigen waarden? Dat je je niet hoeft aan te passen aan de geldende – vaak masculiene – norm? Dat je je kwaliteiten maximaal kunt inzetten en je potentieel benut om de wereld een stukje beter te maken?

Het is niet eenvoudig om in deze wereld als vrouw authentiek te leiden. Dat laat wetenschappelijk onderzoek -en de praktijk- zien.

Maar het kan wel!

Ben jij er klaar voor om impact te maken vanuit verbinding met je eigen waarden. En wil je je netwerk vergroten met gelijkgestemde vrouwen hebben die net zo ambitieus zijn als jij?

Dan is deze training Authentiek Leiderschap voor Female Leaders wat voor jou.

Wat levert de training Authentiek Leiderschap je op?

 • Helderheid over je eigen waarden en hoe je vanuit deze waarden authentiek kunt leiden
 • Inzicht in het systeem en hoe dit jou en anderen mogelijk beperkt authentiek te leiden
 • Duidelijkheid over het 5C model en wat dit voor jou kan betekenen en pas het direct toe
 • Bouw direct aan je professionele netwerk met andere gelijkgestemde vrouwen
 • Concrete actiestappen om mee aan de slag te gaan voor jezelf èn jouw organisatie

Een unieke ervaring en kennismaking met NFL. En natuurlijk ontvang je het boek New Female Leader.

Over New Female Leaders

New Female Leaders is een Social Enterprise. We zijn opgericht in 2019 door founder Caroline Glasbergen. We staan voor premium kwaliteit en excellente resultaten, en geloven er bovenal in dat de wereld meer vrouwen nodig heeft zoals jij.

Vrouwen die op een authentieke manier leiden en impact maken. Caroline Glasbergen sprak met meer dan 150 vrouwelijke leiders en experts over dit onderwerp in onze New Female Leaders podcast. In het boek New Female leader wat in 2021 uitkwam (inmiddels 2e druk en in het Engels vertaald), deelt ze de inzichten en het 5C-model waarmee ook jij authentiek kunt leiden.

Scroll verder naar beneden voor meer informatie over de training, en of deze training bij je past.

Opzet van de training

In een intieme setting van maximaal 12-16 vrouwen, op een bijzondere locatie in Midden-Nederland kom je samen met gelijkgestemde vrouwen die impact (willen) maken vanuit verbinding met hun authentieke waarden.

Je gaat aan de slag met ons bewezen 5C model. Je ontdekt wat dit model voor jou -en je organisatie- kan betekenen en bouwt direct aan je netwerk met gelijkgestemde vrouwen.

Voor wie is deze training geschikt?

 • Voor vrouwen in (aanstaande) leiderschapsposities & vrouwelijke ondernemers
 • Die (meer) authentiek willen leiden
 • Die impact willen maken vanuit verbinding
 • En zich niet (meer) willen aanpassen aan de masculiene norm die in veel organisaties -onbewust- geldt

Juist de diversiteit in leeftijd, ervaring en type organisaties in ons netwerk maakt dat je zoveel van elkaar leert en tegelijkertijd veel overeenkomsten zult ontdekken. Onze trainingen en leiderschapsprogramma 's worden gevolgd door o.a. leden van de directie, ondernemers, C-level boardmembers, marketing managers, HR professionals, Psychologen, IT specialisten, Social Media managers etc. etc. Kortom, heel divers.

En dat is precies de bedoeling. Wil jij impact maken en leiden vanuit verbinding met je authentieke waarden, dan ben je van harte welkom!

Lees hieronder meer over de trainers, het programma en de locatie.

Trainers

New Female Leaders staat voor premium kwaliteit en excellente resultaten. Daarom werken we alleen met de beste coaches en trainers. Onze trainers hebben allemaal een master's degree en zijn gecertificeerd door verschillende organisaties zoals NOBCO, NIP en NOLOC.

Al onze trainers hebben significante ervaring opgedaan bij internationale A-bedrijven en als ondernemer, en weten wat het betekent om in een dergelijke context te werken en te leiden.

De training wordt gegeven door 2 trainers van New Female Leaders, of door 1 trainer en Caroline Glasbergen zelf.

Programma

We starten om 10:00 uur (inloop half 10) en sluiten af rond 17:00 uur, lunch is inbegrepen. De dag is opgebouwd volgens het 5C-model.

 • Ochtend: Clarity & Connection
 • Lunch & netwerk
 • Middag: Community, Courage & Compassion

De training is interactief en vooral gericht om jou de tools aan te reiken waar je direct mee verder kunt als leider. Wanneer je de training hebt afgerond heb je niet alleen duidelijke vervolgstappen voor jezelf gedefinieerd, maar heb je ook een bijzonder netwerk van vrouwen die net als jij impact willen maken vanuit hun authentieke waarden.

Scroll naar beneden voor meer informatie over de bijzondere locatie, F&B , en de FAQ's

De locatie en F&B

De training Authentiek Leiderschap voor Female Leaders vindt plaats op landgoed De Hoorneboeg. Deze unieke plek op de Hoorneboegse heide is een oase van rust waar je echt even weg bent van de rush van het normale leven.

Dankzij de goede zorg van het team van De Hoorneboeg zal het je aan niets ontbreken. De lunch en snacks zijn vers gemaakt, vegetarisch en vaak uit eigen moestuin. Uiteraard houden we graag rekening met eventuele dieetwensen.

Op de website van De Hoorneboeg vind je meer informatie over de bereikbaarheid van de locatie. Deze informatie sturen we je uiteraard ook toe wanneer je je opgeeft voor de training.

Scroll verder naar beneden, hieronder vind je de Frequently Asked Questions

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Ik kan deze datum niet, wordt de training vaker gegeven?

Ja de training wordt vaker gegeven, via deze link vind je de overige data.

Gaat de training altijd door?

De training gaat door bij minimaal 12 aanmeldingen. Wanneer de training vanuit de overheid niet live gegeven mag worden, gaat de training gewoon door, maar zal de training digitaal plaatsvinden. We zorgen er dan uiteraard voor dat je alsnog alles uit deze training kunt halen en de hele ervaring krijgt.

Kan het bedrijf waar ik voor werk ook voor deze training betalen?

Ja zeker, vaak wordt de training betaald door de organisatie, maar dat hoeft niet.

Is de ticketprijs inclusief of exclusief BTW?

De ticketprijs is inclusief BTW en inclusief Eventbrite fees.

Kan ik ook met meerdere vrouwen van de organisatie komen waar ik voor werk?

Ja zeker, meerdere vrouwen van dezelfde organisatie zijn welkom. Hoewel we hier wel een maximum van 3 per training hanteren.

Waarom richten jullie je alleen op vrouwen?

Authentiek leiderschap is natuurlijk belangrijk voor iedereen, ongeacht gender. Echter, we weten uit onderzoek èn de praktijk, dat de uitgangspunten voor authentiek leiderschap voor vrouwen nog anders zijn. Dat betekent dat er andere vraagstukken en behoeftes liggen. We hebben de afgelopen jaren ons vooral verdiept in deze vraagstukken en behoeftes en focussen ons daarom op dit moment op female leaders.

Is het alleen voor vrouwen in loondienst of ook voor ondernemers?

De training is zowel voor vrouwen in loondienst als ook voor ondernemers. Juist de diversiteit in context maakt het zo boeiend om van elkaar te leren.

Wat is het verschil tussen deze training en het leiderschapsprogramma The Accelerator?

Deze 1-daagse training geeft je een goede basis en voldoende diepgang ten aanzien van het 5C model, en geeft je een goed beeld van wat we doen tijdens ons 4-maanden leiderschapsprogramma The Accelerator.

Is de training ook in het Engels te volgen?

Op dit moment hebben we geen training in het Engels. Zodra we de training wel in het Engels aanbieden, zullen we dit op deze pagina communiceren.

Waar kan ik meer informatie over New Female Leaders vinden?

Website New Female Leaders

Podcast New Female Leaders

Boek New Female Leader

Twijfel je nog? Of staat je vraag er niet bij?

Neem dan direct contact met ons op via info@newfemaleleaders.org

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten bij onze training op De Hoorneboeg. Op deze en al onze trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, je vindt ze hier

Over de organisator

Georganiseerd door
New Female Leaders