Training/ Cursus Succesvol Bloggen door (mr.) Jan-Hein Strop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

KW9 - Kromme Waal 9

Kromme Waal 9

1011 BS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Met bloggen je praktijk uitbouwen, maar geen idee hoe te beginnen of hoe betere resultaten te boeken? Schrijf je nu in!

Over dit evenement

Omschrijving

Bloggen is een ideale manier om jezelf te onderscheiden​ in de markt. ​Iedereen kan ​binnen zijn ​specialisme zichtbaar worden ​met de ​technieken die ervaren journalist, blogger en marketeer (mr.) Jan-Hein Strop aanreikt.

En nee, daar heb je geen ​groot marketingbudget voor nodig of ​een enorme tijdsinspanning.

​Door te schrijven​ vanuit het perspectief van uw doelgroep​ profileer je je ​effectief als een specialist en bovendien als iemand die de problemen van zijn klanten begrijpt. ​Zo ontstaan nieuwe, duurzame relaties.

Goed geschreven artikelen worden ​beloond met externe links, meer shares op social media en een lange leestijd. Daarmee klim je naar een toppositie in Google. ​Wij leren jou de beginselen van search engine optimization (SEO) door gebruik van de juiste zoekwoorden.

Er is slechts plek voor ​acht deelnemers, ​zodat we persoonlijke aandacht kunnen garanderen: ​je krijgt individuele feedback op ​jouw bestaande publicaties, waardoor ​je snel meer lezers krijgt.

Deze workshop gaat over

 • ​Feedback: analyse van uw recente blogs
 • Doel​groep​: voor wie schrijf ik? Hoe maak ik dat duidelijk?
 • Strategie: hoe kom je aan onderwerpen?
 • ​Juridisch nieuws: hoe schrijf ik zinvol naar aanleiding van uitspraken en nieuwe wetgeving?
 • Toegankelijkheid: hoe vertaal ik juridische kennis in content voor leken?
 • ​Structuur: hoe bouw je een blog op? Hoe schrijf je een intro die lezers naar binnen trekt?
 • Case studies: voorbeelden van geslaagde en minder geslaagde blogs
 • Content distributie: hoe bereik ik de doelgroep?
 • SEO: wat scoort in Google? Hoe kies ik zoekwoorden?

Na deze workshop ben je in staat om

 • ​Kansen te ontdekken om jouw praktijk uit te bouwen
 • Gerichter te schrijven voor je doelgroep
 • Sneller tot resultaat te komen
 • Jouw artikelen beter geschikt te maken voor vindbaarheid in Google
 • Uw online zichtbaarheid te vergroten
 • Meer lezers en dus meer omzet te genereren met uw blog.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit.

→ 13:00 tot 13:30 uur – inloop

→ 13:30 tot 17:00 uur – training/ opleiding incl. pauze

De opleiding wordt om 17:00 uur afgesloten.

De docent

Deze middag wordt verzorgd door (mr.) Jan-Hein Strop. Jan-Hein is legal content marketeer en onder meer bekend van het Platform LegalDutch.nl.

Met zijn langdurige ervaring als journalist (ex-FD, nu Follow The Money) en juridische achtergrond helpt hij advocaten nieuwe business te genereren met content marketing: effectief geschreven publicaties die de doelgroep raken en scoren in Google.

Hij weet hoe je de juridische actualiteit kan "vertalen" in content die klanten aantrekt. Bekijk zijn​ profiel op Linkedin.

Kosten voor deelname

De kosten voor deelname aan deze cursus met maximaal 8 deelnemers en dus veel persoonlijke aandacht - die 4 PO-punten oplevert - bedragen slechts € 275,- excl. btw.

Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en de mogelijkheid met iDEAL te betalen. De factuur en bevestiging van je inschrijving ontvang je vervolgens per pdf.

Doelgroep

De doelgroep is advocaten, rechtsbijstandsjuristen, deurwaarders(kantoren) en andere academisch geschoolde juristen.

Maximum aantal deelnemers

Het maximum aantal deelnemers voor deze scherp geprijsde cursus is 8 personen. Dit doen ​we om zo een optimaal mogelijk resultaat te krijgen en je de persoonlijke aandacht te geven die je verdient.

Toelating geschiedt op volgorde van binnenkomst van je inschrijving in het geautomatiseerde systeem.

Annuleringsregeling

Gelet op de kleine groep van genodigden is annulering na inschrijving niet meer mogelijk. Uiteraard is het wel mogelijk om - indien je onverhoopt toch niet kunt deelnemen - een kantoorgenoot of een collega-advocaat in jouw plaats deel te laten nemen. Je blijft wel zelf verantwoordelijk voor de betaling.

Wij verzoeken je vriendelijk die wijziging dan voorafgaand aan de cursus aan het secretariaat (opleidingen@leanlawyers.nl) kenbaar te maken.

N.B. Als je je onverhoopt op het laatste moment afmeldt, kan onze docent Jan-Hein Strop niet garanderen dat hij ook jouw publicaties heeft door kunnen nemen.

Locatie

De cursus wordt gehouden bij KW9 Rooms for Results - vlakbij Amsterdam Centraal Station - aan het adres Kromme Waal 9 te Amsterdam.

Parkeren/ route

Er is geen directe parkeergelegenheid bij KW9 voorhanden. We raden je aan met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. De cursuslocatie ligt op loopafstand van Centraal Station Amsterdam.

Over DutchLaw.Academy

Juridische topopleidingen, zonder gedoe, zonder poespas

Sinds dit najaar biedt DutchLaw.Academy zeer voordelige juridische (PO-)cursussen aan zonder onnodige extra's. Met een (post academische)cursus via DutchLaw.Academy heb je niet alleen les van een goede docent, maar ook direct contact met de docent en je mede-cursisten en dat voor een zeer scherpe prijs. Een bedrag waar je vaak alleen online bij een webinar terecht kunt.

Open, eerlijke prijzen - gewoon echt goede docenten

We houden van open- en eerlijkheid. Kwaliteit zonder gedoe, dat is DutchLaw.Academy. Dat zie je onder meer terug in onze heldere cursusvoorstellen en no-nonsense service.

We zijn altijd duidelijk over de kosten en prijzen zo scherp mogelijk. Zo betaal je in het vervolg nooit meer dan nodig voor goede juridische cursussen.

Het gaat onze cursisten trouwens niet alleen om de lage prijzen; cursisten beoordelen onze docenten steevast met een 8 of hoger. Voor minder doen wij het niet ;-)

Datum en tijd

Locatie

KW9 - Kromme Waal 9

Kromme Waal 9

1011 BS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen