€ 4.537,50

Training Dutch Design Thinking - 5 dagen full time

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

STUDIO.WHY

14 Almystraat

5061 PA Oisterwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Develop your creative potential. Discover opportunities before solutions. Empathize. Imagine. Experiment. Test. Fail. Create. Disrupt.

Deze fast track is ontwikkeld voor mensen die willen leren en meer willen ervaren over Dutch Design Thinking maar niet de tijd hebben om 4 maanden lang een reguliere track te volgen. Gedurende één intensieve week neem je een duik in het diepe, je gaat in teamverband aan de slag met een case, ondersteund dor verschilende ervaren coaches. Je wordt deze week onderdeel van een startup team en werkt je een weg door het proces van de Dutch Design Deltas. In de avond leer je meer over creatieve processen en over jezelf.

Het programma is gericht op action learning: doen is immers de beste manier van leren. Je volgt telkens een korte masterclass en gaat meteen met het geleerde in de praktijk aan de slag. Gedurende het gehele programma besteden we aandacht aan jouw leerdoelen en de ervaringen die we met elkaar opdoen.

Maximaal 12 personen kunnen aan deze fast track deelnemen. Je hebt vooraf geen kenis van design thinking nodig. We verwachten alleen een open mind. Na deze training heb je ervaren hoe je met behulp van Dutch Design Thinking een challenge aanpakt.

Je verblijft deze week in Oisterwijk. Gezien het intensieve programma ben je de gehele week bij ons op de creatieve locatie in de monumentale Leerfabriek KVL. Je overnacht in hotel De Leijhof.

Meer informatie vind je op de website of download de brochure.Deze fast track heeft een gemiddelde beoordeling van een 8.9Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

De LeerfabriekKVL ligt schuin tegenover het station in Oisterwijk. Het hotel is op loopafstand. Parkeren kan op een groot terrein bij de LeerfabriekKVL en is gratis.


Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kan bellen met Kees Froeling via 06 - 190 17 538 of mailen naar kees@studiowhy.com. ook vind je meer informatie op de website: www.studiowhy.com.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Ja, je kan je ticket overdragen, informeer ons daar wel over.

Heb je een bepaalde vooropleiding nodig?

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. De meeste deelnemers hebben een HBO(+)-opleiding gehad en diverse jaren werkervaring.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

STUDIO.WHY

14 Almystraat

5061 PA Oisterwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen