Training- en praktijkdag Bewegen in de gaven van de Geest

Venster Acties

Training- en praktijkdag Bewegen in de gaven van de Geest

Destined to Reign Training- en Praktijkdag over Bewegen in de gaven van de Heilige Geest in samenwerking met Alive and Well Church

Door Destined to Reign

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 10 jun. 2023 10:00 - 17:00 CEST

Locatie

Christengemeente Emmanuel Markt 10 3150 Haacht Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 uren
  • eTicket voor mobiel

Wil jij meer weten over de Heilige Geest en de gaven van de Geest? Vraag je jezelf weleens af waarvoor die gaven nou eigenlijk zijn? Verlang jij meer van Gods Geest?

Vaak is de Heilige Geest de grote onbekende van de drie-eenheid. De Heilige Geest is de Plaatsvervanger van Jezus. Hij vernieuwt je van binnenuit en rust je toe met bovennatuurlijke gaven.Deze gaven zijn vandaag de dag nog steeds werkzaam voor hen die geloven.

Tijdens deze dag word je toegerust om te groeien in het wandelen in de bovennatuurlijke gaven van de Heilige Geest en in de autoriteit van Jezus Christus. Je zult geestelijke sleutels ontvangen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Sessie 1 Doop van de Heilige Geest en Vuur - Astrid Feddes. Thema's: wie is de Heilige Geest, verschil vrucht en Gaven van de Heilige Geest, wat betekent volledige overgave aan de Heilige Geest; vrij van angst, religie en controle, hoe ontvang je doop in de Heilige Geest?

sessie 2: Gods stem verstaan – Jaap Feddes. Thema's: wat zijn de manieren waarop God spreekt in het OT, NT en in deze tijd, hoe kun je Gods stem verstaan, hoe kun je profeteren en hoe ontvang je woorden van kennis?

sessie 3: Genezing – Paul Rooda. Thema's: wat zegt de bijbel over genezing, de grote opdracht: ben jij ook geroepen voor genezing? Hoe bid je voor genezing?

We gaan het onderwijs ook direct praktisch maken. Afsluiting met Q & A. Iedereen (mannen en vrouwen) van harte welkom! Lunch verkrijgbaar tegen kleine vergoeding in de pauze.

Trainers : Paul & Annick Rooda en Jaap & Astrid Feddes

Locatie : Emmanuel Gemeente, Markt 10, 3150 Haacht (BE)

Datum : 10 juni 2023

Tijd : 10:00-17:00

Kosten : € 25,00 (incl. materiaal, koffie en thee)

Over de organisator

Georganiseerd door
Destined to Reign

Destined to Reign betekent 'bestemd om te regeren'. Iedere gelovige is bestemd om samen met Jezus te regeren en is geroepen de geur van Jezus te verspreiden in haar/zijn directe omgeving. Wij hopen dat iedere gelovige beseft dat zij/hij uniek en waardevol is en een ieder zijn/haar koninklijke opdracht oppakt. Destined to Reign wil gelovigen inspireren, motiveren en activeren zodat ze in hun door God bedoelde bestemming gaan wandelen in de kracht van de Heilige Geest. 

We vinden het belangrijk dat alle leeftijden worden bereikt, toegerust en ingezet in Gods Koninkrijk. Dit doen wij d.m.v. het organiseren van vrouwen conferenties in binnen- en buitenland, training- en praktijkdagen voor mannen en vrouwen en workshops.

'U zult een schitterende kroon zijn in de hand van de HEER, een koninklijke diadeem in de hand van uw God.'
Jesaja 62:3

'Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de Heer.' Jesaja 60:1

'Wie dat grote geschenk van Hem aannemen, zullen samen met Hem regeren in het eeuwige leven' Romeinen 5:17

€ 25