€ 543,29 – € 567,49

Meerdere data

Training Flitsende Flipovers

Venster Acties en details

Vanaf € 543,29
€ 543,29 – € 567,49

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Visual Lab de Betekenaar

Europalaan 2

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Leren om tijdens een meeting de flipover in te zetten als middel om je informatie over te brengen

Over dit evenement

"Meer aandacht en groter leereffect met visueel sterke flappen"

Je hebt je sessie goed voorbereid en neemt je deelnemers enthousiast mee in je verhaal. Denk je. Maar je merkt dat deelnemers soms afdwalen en je niet altijd volgen. Je weet dat je meer uit de sessie kan halen en dat een betere visuele ondersteuning je daarbij gaat helpen. 

In je voorbereiding kan je al een hoop doen met visueel sterke flipovers. Je kan deelnemers bijvoorbeeld overzicht bieden door een programmaflap te maken. Ook kan je een uitleg die je doet visueel ondersteunen. 

In deze training gaat het om het maken van flipovers die structuur bieden aan de groep en jouw verhaal ondersteunen.

Voor wie is deze training?

Professionals (managers, consultants, facilitatoren, trainers, procesbegeleiders, programmamanagers, adviseurs) die bij het (bege)leiden van meetings en processen:

  • de aandacht van de groep willen vasthouden tijdens het overbrengen van hun verhaal en daarin een krachtige visuele ondersteuning willen gebruiken;
  • meer visuele structuur en overzicht willen bieden om hun verhaal beter volgbaar te maken voor de groep;
  • bewuster de flipover willen inzetten als aanvulling of vervanging van de powerpoint/prezi.

Dit leer je

Je leert om tijdens een meeting de flipover in te zetten als middel om je informatie over te brengen.

Ook leer je hoe je voorafgaand aan je meeting al structuur in je flappen kunt aanbrengen. Je oefent met het maken van een flitsende programmaflap en hoe je een flap tijdens je verhaal stap voor stap kunt opbouwen. Ook leer je beter te schrijven en krijg je tips en tricks hoe over hoe je de interactie met de groep kunt sturen met behulp van de flip.

Je leert in deze training NIET hoe je informatie uit de groep ophaalt en hoe je live meetekent met wat de groep zegt (dat kun je leren in onze intensive Visual Recording en de intensive Visueel Faciliteren).

Ook leer je niet hoe je visuele werkvormen ontwerpt voor groepen (dat kun je leren in onze intensive Visueel Faciliteren).

Na afloop

Tot een maand na afloop van de training heb je de mogelijkheid om ons (via mail) om feedback en tips te vragen over de flappen die je wilt ontwerpen of gebruiken.

Na afloop van de training ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt.

Praktisch

  • Voor onze training tot aan de zomer geldt een aangepast aantal deelnemers (min. 3, max. 6). Deze training gaat door bij minimaal 4 deelnemers, er is plek voor maximaal 8 deelnemers
  • Locatie: Europalaan 2, 3526 KS Utrecht* (voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving)
  • Inclusief: koffie, thee, lekkers, lunch, werkboek, handout, het Betekenboek van de Betekenaar en een professionele set Neuland flipover markers

In-company training op maat kan natuurlijk ook, neem daarvoor contact op.

Investering (prijzen zijn ex. BTW)

  • Early bird ticket: € 449,- excl. BTW / € 543,29 incl. BTW (inschrijven tot 2 weken voor de training)
  • Normal ticket: € 469,- / €567,49 incl. BTW (inschrijven in de laatste 2 weken)

Op al onze training zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier. Door het kopen van een ticket ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bovengenoemde prijs geldt bij bestelling én betaling binnen de aangegeven termijn. Wil of kun je niet online inschrijven en betalen, dan is inschrijving via een factuur mogelijk. Daar rekenen we €25,- administratiekosten voor. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, rekenen we de prijs van een Normal Ticket.

Na je aanmelding en betaling is annuleren niet meer mogelijk, wel kun je altijd iemand anders in jouw plaats naar de training laten komen.

Delen met vrienden

Locatie

Visual Lab de Betekenaar

Europalaan 2

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen