€ 543,29 – € 591,39

Training Flitsende Flipovers II

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Alchemist 2 - Visual Lab van de Betekenaar

Europalaan 2

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Zichtbaar maken van informatie die tijdens een meeting geoogst wordt

Over dit evenement

Informatie ophalen uit een groep en live verbeelden

Je begeleidt een brainstorm en al zwetend probeer je alles mee te schrijven wat er gezegd wordt. Je hebt een lamme hand, verliest het contact met de groep en eindigt met een paar volgekalkte flipovers. Die voor niemand meer te ontcijferen zijn…

Tijdens groepsprocessen wil je dat waardevolle input wordt gehoord. Ook wil je dat de output helder en kernachtig is. Door mee te schrijven en tekenen tijdens een groepsproces kan je dit bereiken. We leren je hoe je dat kunt doen door te luisteren, structureren en verbeelden.

In deze training gaat het om het zichtbaar maken van informatie die tijdens een meeting geoogst wordt. Het gaat niet zozeer om mooie tekeningen, maar om de kern van wat er gezegd wordt vast te leggen. Niet zozeer in de rol van notulist, maar als interactieve begeleider en filteraar van de dingen die gezegd worden.

Voor wie is deze training?

Professionals (managers, consultants, facilitatoren, trainers, procesbegeleiders, programmamanagers, adviseurs) die bij het (bege)leiden van meetings en processen:

  • informatie ophalen uit de groep en dat direct willen vastleggen op een flipover, en nu ontevreden zijn in de uitvoering daarvan
  • die willen laten zien dat de input van deelnemers ‘gehoord’ wordt door het op de flipover vast te leggen in woord en beeld
  • die tips en tricks willen om de de leesbaarheid van hun flipover handschrift in het moment te verbeteren.

Dit leer je

Je leert om tijdens een meeting de flipover in te zetten als middel om je informatie op te halen. Ook leer je hoe je van luisteren naar de groep tot een verbeelding op de flipover kan komen. Je oefent met het luisteren en verbeelden tijdens een brainstorm. Ook leer je beter te schrijven en krijg je tips en tricks hoe over hoe je de interactie met de groep kunt sturen met behulp van de flip.

Je leert in deze training NIET hoe je informatie overbrengt op de groep (dat kun je leren in onze training Flitsende Flipovers I). Ook leer je niet hoe je visuele werkvormen ontwerpt voor groepen (dat kun je leren in onze intensive Visueel Faciliteren).

Na afloop

Tot een maand na afloop van de training heb je de mogelijkheid om ons (via mail) om feedback en tips te vragen over de flappen die je wilt ontwerpen of gebruiken.

Na afloop van de training ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt.

Vervolg

Ben je toe aan een volgende stap? Dan kun je kiezen voor de Visueel Faciliteren Intensive, of voor Visual Recording Intensive.

Praktisch

  • Op verschillende data in 2020 van 09.30 – 16.30 uur
  • Voor onze trainingen in de huidige omstandigheden geldt een aangepast aantal deelnemers (min. 3, max. 6).
  • Locatie: Europalaan 2, 3526 KS Utrecht (voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving)
  • Inclusief: koffie, thee, lekkers, lunch, werkboek, handout, het Betekenboek van de Betekenaar en een professionele set Neuland flipover markers

In-company training op maat kan natuurlijk ook, neem daarvoor contact op.

Investering (prijzen zijn ex. BTW)

  • Early bird ticket: € 449,- excl. BTW (inschrijven tot 2 weken voor de training)
  • Normal ticket: € 469,- (inschrijven in de laatste 2 weken)

Op al onze training zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier. Door het kopen van een ticket ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bovengenoemde prijs geldt bij bestelling én betaling binnen de aangegeven termijn. Wil of kun je niet online inschrijven en betalen, dan is inschrijving via een factuur mogelijk. Daar rekenen we €25,- administratiekosten voor. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, rekenen we de prijs van een Normal Ticket.

Na je aanmelding en betaling is annuleren niet meer mogelijk, wel kun je altijd iemand anders in jouw plaats naar de training laten komen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Alchemist 2 - Visual Lab van de Betekenaar

Europalaan 2

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen