Training Haal alles uit je onderhandelingen

Venster Acties

Training Haal alles uit je onderhandelingen

Onderhandelen doen we elke dag. Hoe succesvol je hierin bent bepaalt veel belangrijke zaken in je leven, zoals je werk, huis, auto etc.

Door SABA Training Leiderschap Coaching

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 28 apr. 2023 09:30 - 17:30 CEST

Locatie

Fort aan de Klop 4 1e Polderweg 3563 MC Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

 • 8 uren
 • eTicket voor mobiel

Voor wie?

Ben jij die werkgever die zijn eigen onderhandelvaardigheden of die van het personeel verder wil ontwikkelen? Misschien ben jij de bestuurder die op gelijkwaardig niveau met de personeelsvertegenwoordiging (medezeggenschap, ondernemersraad) wil kunnen sparren?

Of de leidinggevende die zelf beter wil leren onderhandelen en op zoek is naar praktische technieken voor bijvoorbeeld budgetbesprekingen, teamdoelstellingen en targets, salarisruimte voor jouw medewerkers?

Wil jij (op het werk en/of in je persoonlijk leven) steviger in je schoenen staan, bij bijvoorbeeld salarisonderhandeling en persoonlijke doelstellingen, of bij het kopen van een nieuw huis of andere auto? Kun jij goed voor anderen onderhandelen maar loopt het voor jezelf niet altijd even soepel?

Dan is deze training iets voor jou!

Het spel van onderhandelen

Niet iedereen kan goed onderhandelen en niet iedereen heeft er plezier in. Ieder om zijn eigen redenen, al is dat in Nederland ook wel een beetje een ‘cultuurding’. Afdingen op de markt, dat zie je toch meer in Zuidelijker landen. Toch kun je leren een onderhandeling meer als spel te zien of in ieder geval sterker voor je eigen belangen op te komen.

Waar je in deze training concreet mee aan de slag gaat:

 • de spelregels van onderhandelen en effectieve technieken
 • wat een goede onderhandelaar succesvol maakt
 • inzicht in je eigen aanpak en onderhandelstijl
 • de verschillende fasen van onderhandelen en waar een goede voorbereiding aan voldoet
 • waar je op moet letten in verschillende situaties
 • do’s & dont’s voor het behoud van de relatie

Wie alleen uitgaat van tegengestelde belangen kan zomaar het potentieel en de kans van een gezamenlijke uitkomst missen. Daar naar op zoek gaan maakt elke onderhandeling leuk en op zijn minst de moeite waard!

Werkwijze

In de training ‘haal alles uit je onderhandelingen’ krijg je veel informatie èn ga je zelf actief aan het werk. In een combinatie van kennis en inzichten, aangevuld met eigen opdrachten, zoals een persoonlijke onderhandelstijl onderzoek en oefengesprekken. Door het leren en het doen krijg je meer zelfvertrouwen en je vergroot direct de toepasbaarheid van de ontwikkelde vaardigheden.

Ondersteund door een vakkundige trainer, met zeer uitgebreide expertise en ervaring in ontwikkeling, didactiek, leiderschap, medezeggenschap en onderhandelen.

Per groep werk je met 6 tot 12 deelnemers. Zo weet je zeker dat er voor jou als deelnemer genoeg aandacht is en er voldoende omvang is voor groepsdynamiek en interactie. Zo leer je van de trainer en ook van de andere deelnemers. Het is onze ervaring dat deze samenstelling een positieve invloed heeft op de leerimpact en duurzame gedragsverandering.

Praktisch

 • Locatie: Utrecht (Fort aan de Klop)
 • Prijs: € 495,- (incl. BTW, excl. servicekosten)
 • Duur: 1 dag (10:00 tot 17:00 uur, inloop vanaf 9.30, uitloop tot 17:30)
 • Datum: vrijdag 28 april 2023

Over de organisator

De trainer van deze training is Saskia Bakels. Meer info vind je op: www.saba-tlc.com en op https://www.linkedin.com/in/saskia-bakels-a1ba726/