Training PR en Social Media voor ondernemers

Venster Acties

Training PR en Social Media voor ondernemers

PR en Social Media zijn onmisbaar en toch weten veel ondernemers nog niet op welke manier ze dat voor hun product of dienst inzetten.

Door SEM social - Suzanne en Emma

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 5 apr. 2023 09:00 - 17:00 CEST

Locatie

SEM social 53 Van Hallstraat 1051 GZ Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

De focus van de workshop ligt op zichtbaarheid op sociale media en in de traditionele media (tv, krant, radio, magazines) voor bijvoorbeeld een dienst of specialisme.

Aandacht op sociale media én traditionele media zijn een goede combinatie om je product of dienst goed onder de aandacht te krijgen. Naast de overeenkomsten in doelen, zijn er ook verschillen in werkwijze en bereik. Maar alles vult elkaar perfect aan. Dus wil je aandacht voor jouw dienst of expertise? En wil je dat zelf oppakken? Dan is deze dag speciaal voor jou!

Waar gaat het om deze dag?

Focus: wie is je doelgroep en wanneer maakt die doelgroep gebruik van (sociale) media en welke media?

Op deze dag leer je op welke manier en waarom je sociale media inzet en wanneer je contact opneemt met de media. En hoe je beide kunt combineren voor een subliem resultaat.

Groot is goed, klein soms beterIs dat groot landelijke dagblad wel het juiste kanaal om te communiceren? Veelal zit de doelgroep in een nichemarkt. En daar zijn niche-media die dezelfde doelgroep informeren. Het samenwerken met kleinere media en social media geeft vaak een veel beter resultaat dan een groot artikel in een krant.

Help een journalist! Waarom zou je een journalist helpen?Media zijn dagelijks bezig hun doelgroep te voorzien van nice-to-know en need-to-know informatie. Het loont daarom om redacteuren, journalisten en influencers te voorzien van jouw informatie over jouw expertise. Dat vindt hun doelgroep leuk en dus ook die media. Zo help je een journalist. Social media kun je ook inzetten om de media te informeren. Je houdt ze scherp op interessant nieuws en wordt een belangrijke bron.

Over de organisator

Georganiseerd door
SEM social - Suzanne en Emma

SEM social helpt jou bij het ontwikkelen en neerzetten van de gehele zakelijke social media voor jouw bedrijf.

Achterlopen op de concurrent, klanten mislopen of simpelweg een gebrek aan kennis binnen je team? Dat is verleden tijd.

Dankzij strategisch advies en workshops zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf klaar is om te knallen met social media.

Verkoop beëindigd