€ 482,79 – € 541,05

Training Praatplaat tekenen

Venster Acties en details

Vanaf € 482,79

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Visual Lab de Betekenaar - Alchemist 2

Europalaan 2

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Stapsgewijs leren om jouw verhaal zo vorm te geven dat het aansluit bij je doel en je doelgroep middels een heldere visuele structuur

Over dit evenement

Praatplaat tekenen

Hoe je je verhaal krachtig visueel ondersteunt

Je weet al hoe je een idee of een plan voor jezelf helder maakt met tekeningen. Maar je merkt dat het nog niet zo gemakkelijk is je boodschap op een goede manier aan een ander over te brengen. Hoe doe je dat? Hoe structureer je je tekening? Hoe kies je welke visuals je verhaal het beste overbrengen? En hoe gebruik je je tekening als plaat om een verhaal te vertellen aan anderen?

Tekenen helpt je om mensen betrokken te krijgen en houden bij je verhaal, je plan, je project. En dat is veel minder ingewikkeld dan je denkt – ook als je vindt dat je niet kunt tekenen!

Wil jij leren hoe je een getekende ‘praatplaat’ maakt? Een tekening waarmee je een visuele structuur brengt in je verhaal? En waarin je met visuals leert aansluiten op je doelgroep?

Voor wie is deze training?

Professionals (zoals adviseurs, managers, beleidsmakers, consultants) die hun verhaal visueel willen ondersteunen:

  • om een verhaal op een aansprekende manier eenvoudiger over te brengen aan je publiek;
  • om snel te kunnen laten zien wat de kern van je boodschap is, en complexe zaken terug te brengen naar de kern;
  • om de toehoorders te helpen je verhaal te begrijpen en onthouden, door ze sterke visuele ankerpunten te geven die ze sneller op kunnen slaan.

Dit leer je in de training Praatplaat tekenen

Je leert stapsgewijs om jouw verhaal zo vorm te geven dat het aansluit bij je doel en je doelgroep. Ook leer je hoe je een verhaal een heldere visuele structuur kunt geven en hoe je met simpele tekeningen je verhaal weergeeft. Tot slot leer je hoe je aanknopingspunten vindt om een metafoor te gebruiken in je visualisatie.

Je leer NIET hoe je een verhaal in opdracht van een ander maakt. Ook leer je niet hoe je digitale praatplaten maakt en met welke finetuning je je compositie en vorm nog krachtiger maakt.

Voorbereiding

Twee weken voor de training ontvang je een voorbereidende opdracht die je tijdens de training als case gebruikt om te oefenen.

Na afloop

Tot een maand na afloop van de training heb je de mogelijkheid om ons (via mail) om feedback en tips te vragen over de praatplaten die jij maakt.

Daarnaast ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt.

Praktisch

  • Voor onze trainingen tot aan de zomer geldt een aangepast aantal deelnemers (min. 4, max. 6). Buiten de huidige omstandigheden gaat deze training door bij minimaal 5 deelnemers en is er plek voor maximaal 10 deelnemers.
  • Locatie: Europalaan 2, 3526 KS Utrecht (voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving)*
  • Inclusief: koffie en thee met lekkers, lunch, materialenset, tekenboek, handout, en het Symbolenboek van De Betekenaar.

*Onder voorbehoud van steeds veranderende maatregelen die door de overheid worden gesteld, vinden onze training of live of per Zoom plaats. Indien een training via Zoom plaats vindt, wordt het tekenmateriaal en de handout per post toegestuurd.

18 mei 2021 LIVE

In-company training op maat kan natuurlijk ook, neem daarvoor contact op.

Investering (prijzen zijn ex. BTW)

  • Early bird ticket: € 399,- (inschrijven tot 2 weken voor de training)
  • Normal ticket: € 429,- (inschrijven in de laatste 2 weken)

Op al onze training zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier. Door het kopen van een ticket ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden

Bovengenoemde prijs geldt bij inschrijving én betaling binnen de aangegeven termijn. Wil of kun je niet online inschrijven en betalen, dan is inschrijving via een factuur mogelijk. Daar rekenen we €25,- administratiekosten voor. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, rekenen we de prijs van een Normal Ticket.

Na je aanmelding en betaling is annuleren niet meer mogelijk, wel kun je altijd iemand anders in jouw plaats naar de training laten komen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Visual Lab de Betekenaar - Alchemist 2

Europalaan 2

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen