€ 151,25

Training Schatgraven

Venster Acties en details

€ 151,25

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Yogastudio Geldermalsen

22 Rijnstraat

4191 CL Geldermalsen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Hoe fijn is het als jouw kind iedere dag blij is? Ik help jouw kind bij het vergroten van het zelfvertrouwen door een prachtige tool.

Over dit evenement

Training Schatgraven

Je gevoelige, onzekere kind

Is jouw gevoelig kind onzeker? Weet hij waar hij goed in is? Heeft hij een compleet zelfbeeld?Vermoedelijk is dat niet het geval. Veel kinderen weten niet altijd waar ze goed in zijn. Door zijn gevoelige aard en het onzeker voelen, heeft hij niet het idee dat hij “in charge” is. Hij heeft moeite om zijn grenzen aan te geven. Dit leidt regelmatig tot situaties dat je kind met zijn mond vol tanden staat en niet voor zichzelf opkomt.Gun jij het je kind dat hij plezier en positiviteit beleeft en zich zekerder voelt? En weet je even niet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Alles wat je aandraagt, lijkt haast het tegenovergestelde effect te hebben. Wat kun je doen?

Inzicht in talenten vergroot zelfvertrouwen

Laat je kind bij mij komen Schatgraven. Je kind zal op speelse en creatieve wijze ontdekken wat zijn talenten zijn. Hij doet dit in een groepje van 6 kinderen die in totaal 4 keer samen komen. Hij heeft de gelegenheid om te oefenen met opkomen voor zichzelf. Door samen op ontdekking te gaan naar zijn kwaliteiten komt hij met zichzelf en de ander in verbinding. Het versterkt het zelfvertrouwen van je kind. Hij wordt ondergedompeld in positiviteit. Je kind ontdekt zijn kostbare eigenschappen door speelse en zinnige opdrachten te doen. Dit geeft je kind een goed gevoel: hij voelt zich blij en zeker. Doordat je kind zich bewust is geworden van zijn talenten krijgt hij een completer zelfbeeld en wordt zijn zelfvertrouwen vergroot. Jouw kind is blij.

Cadeau

Na afloop van de training krijgt je kind het spel als cadeau mee naar huis. Het voordeel van dit prachtige cadeau is dat het hele gezin kan werken aan plezier en harmonie. Het spel brengt positiviteit in jouw gezin. De verbinding tussen jouw gezinsleden wordt groter door de mooie inzichten die jullie krijgen. Laat je raken en inspireren. Beleef veel moois met elkaar op deze reis waardoor de verbinding in jouw gezin toeneemt. Ga samen op ontdekking!

Praktische zaken

Wie: 6 kinderen van 8 t/m 11 jaar

Data: 17 en 31 mei en 7 en 14 juni

Tijdstip: 15.00 uur – 16.30 uur

Locatie: Yogastudio Geldermalsen (Rijnstraat 22 in Geldermalsen)

Kosten

De training Schatgraven bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1,5 uur. De kosten voor de training zijn €125,-(excl BTW).

Meld je kind direct aan

Gun het je kind om bij mij te komen Schatgraven en meld hem gelijk aan door op bijgevoegde link te klikken. Ja, ik meld mijn kind aan om te komen Schatgraven!


		Afbeelding van Training Schatgraven
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Yogastudio Geldermalsen

22 Rijnstraat

4191 CL Geldermalsen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen