Training succesvol fondsenwerven (online modules / live sessies/ coaching)

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil je de diepte in met je fondsaanvraag? Doe dan mee aan deze training verzorgd door Blooming Projects en aangeboden door K.F. Hein Fonds

Over dit evenement

Samenvatting: Heeft u een projectidee waarmee u concreet aan de slag wilt om een goed projectplan te schrijven dat leidt tot een succesvolle fondsaanvraag? In samenwerking met Vrijwilligerscentrale Utrecht organiseert het K.F. Hein Fonds de vierdelige verdiepende training “Een succesvolle fondsaanvraag schrijven” inclusief online trainingsmodules en individuele feedback.

Tijdens deze workshop leert u onder andere hoe u een helder en wervend projectplan schrijft, hoe u verschillende financieringsbronnen benadert en hoe u de kans op verduurzaming van het project vergroot.

Inhoud: De verdiepende training bestaat uit drie onderdelen:

- Een online individueel trainingsprogramma, opgedeeld in vier modules met opdrachten gericht op het eigen projectidee;o Het fundament voor een projectplan leggeno Een wervend projectplan schrijveno De stappen voor succesvolle financiering van het projecto Het project verduurzamen

- Individuele feedback gericht op de voltooide opdrachten uit de online modules.

- Vier plenaire online MS Teams sessies die gelijk lopen met de vier modules;

De vier modules van het online individuele trainingsprogramma bevatten video’s, presentaties, formats, checklists en opdrachten met deadlines. Na iedere module levert u opdrachten in voor de deadline van de eerstvolgende plenaire online sessie. Deze modules kunt u in uw eigen tijd doorlopen, maar het is verplicht om de module met opdrachten afgerond te hebben vóór de eerstvolgende plenaire online sessie plaatsvindt.

Na iedere afgeronde module ontvangt u individuele feedback op de gemaakte opdrachten, zodat u uw projectplan verder kunt aanscherpen en ontwikkelen.

Tijdens de plenaire online sessies worden de gemaakte opdrachten algemeen besproken, wordt er teruggeblikt op de inhoud van de afgeronde module en is er ruimte voor vragen.

Trainer: Deze workshop wordt gegeven door Senna Bouteba van Blooming Projects, in opdracht van het K.F. Hein Fonds en Vrijwilligerscentrale Utrecht.

Niveau-eisen/voorkennis nodig? Geen voorkennis vereist.

Benodigdheden: Een projectidee en een computer met internet en webcam.

Data: Vier plenaire online sessies: maandag 12 april, donderdag 29 april, maandag 10 mei, donderdag 27 mei. Het online trainingsprogramma met opdrachten is in eigen tijd te doorlopen.

Tijd: Vier plenaire online sessies via MS Teams 15:00-17:00 uur. Het online individueel trainingsprogramma is in eigen tijd te doorlopen en kost ca. 3 uur per module.

Locatie: online via MS Teams

Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 6 organisaties, waarbij er maximaal 2 personen per organisatie deel kunnen nemen. In totaal kunnen er maximaal 12 personen deelnemen.

Voor wie: Vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden van (kleinere) maatschappelijke organisaties met een rechtsvorm uit de provincie Utrecht, met een concreet projectidee voor een fondsaanvraag.

Kosten: Het K.F. Hein Fonds biedt deze training aan tegen het zeer gereduceerde tarief van € 100 per persoon. Als u met twee personen van dezelfde organisatie deelneemt, bedraagt de deelname in totaal € 150.

Let op: uw aanmelding is een tijdelijke reservering; u ontvangt een bericht met de betaallink van het K.F. Hein Fonds om uw aanmelding te bevestigen. Pas na betaling (binnen 7 dagen) is de aanmelding definitief. Op 7 april ontvangt u toegang tot het online trainingsprogramma.

Aanmelden voor deze training kan tot uiterlijk 1 april.

NB. Projecten met een politieke of religieuze doelstelling komen niet in aanmerking.

 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen