€ 47

Training 'Vind de godin in jezelf'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Onder de Toren

A. Hofmanweg 1A

2031 BH Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hallo!

Welkom op mijn training 'Vind de godin in jezelf'.

Hou jij alle ballen in de lucht? Doe je werk waar je geen voldoening van krijgt en waar je niet je bijdrage kan leveren? Droom je van een andere invulling aan je leven maar weet je niet hoe je dat voor elkaar krijgt?

Ik help je hierbij!

In de training ontdekt je hoe jij het leven kan leiden zoals jij dat voor je ziet. Vol zelfvertrouwen, voldoening en op een ontspannen manier. Ik vertel je hoe ik dat zelf heb gedaan. Hoe ik van een gescheiden moeder met een baan zonder waardering en voldoening, als godin in Frankrijk ben gaan leven. In vrijheid met zelfvertrouwen en voldoening.

Ik vertel je hoe ik leerde mijn eigen keuzes te maken en mijzelf op nummer 1 te zetten. Ik geef je concrete waardevolle tips die je direct kan toepassen om te groeien naar de persoon die al in je zit maar die nu nog niet zichtbaar is.

Je onderzoekt je wensen en uitdagingen in je werk- en privéleven en wat je nodig hebt om je ambities te bereiken. Ik geef je concrete waardevolle tips die je direct kunt inzetten.

Na deze training heb je jezelf leren kennen, weet je wat je moet doen om weer zelfvertrouwen te krijgen en hoe je op een ontspannen manier alle ballen in de lucht kan houden zonder er aan onder door te gaan. Je ervaart weer rust en zekerheid.

Normaal gesproken vraag ik 197 euro voor deze training. Speciaal voor jou kost deze training slechts 47 euro inclusief btw.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.


Warme groet, Barbara

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Onder de Toren

A. Hofmanweg 1A

2031 BH Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen