€ 482,79 – € 541,05

Training Visuele Gesprekken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Alchemist 2 - Visual Lab van de Betekenaar

Europalaan 2

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Visueel vastleggen wat je met elkaar bespreekt in dialoog met een andere persoon.

Over dit evenement

Visualiseren om elkaar beter te begrijpen

Voor wie is deze training?Professionals (coaches, consultants, trainers, zorgverleners, begeleiders, managers) die in gesprekken met anderen:er tegen aan lopen dat er tijdens het gesprek onduidelijkheden ontstaan die na afloop/pas later zichtbaar worden, en die dat willen voorkomen door te laten zien wat men met elkaar bespreekt

  • merken dat men na afloop uit elkaar gaat met een ander beeld van de uitkomsten, en die er naar streven een gezamenlijk beeld vast te leggen
  • merken dat anderen hun verhaal blijven herhalen en/of van de hak op de tak springen en die willen zorgen dat het belangrijke zichtbaar wordt, gesprekken gestructureerd verlopen (of iig dat er structuur te zien is in de uitkomst) en de ander zich gehoord voelt
  • graag tot nieuwe ideeën willen komen, en op zoek zijn naar een handig instrument om dat voor elkaar te krijgen 

Dit leer je:Je leert om in dialoog met een andere persoon (een coachingsgesprek, een briefing of intakegesprek, of een functioneringsgesprek/klantgesprek, evaluatiegesprek, acquisitiegesprek) visueel vast te leggen wat je met elkaar bespreekt. Aan het einde van dat gesprek heb je dus een visuele weergave van de belangrijke punten uit je gesprek.

Je maakt NIET een praatplaat van je verhaal, je leert ook niet hoe je met iemand tekent of een visueel beeldverslag maakt (dat kun je leren in onze training Visual Notes, Praatplaat tekenen). De tekening ontstaat in een 1-op-1 dialoog, met als doel elkaar beter en sneller te begrijpen.

Na afloopTot een maand na afloop van de training heb je de mogelijkheid om ons (via mail) om feedback en tips te vragen over de visual notes die je maakt.

Na afloop van de training ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt.

Praktisch

  • Deze training gaat door bij minimaal 6 deelnemers, er is plek voor maximaal 10 deelnemers NB: om trainingen toch door te kunnen laten gaan, kan het aantal beschikbare plekken afwijken van het normaal aantal maximum deelnemers. 
  • Locatie: Europalaan 2, 3526 KS Utrecht (voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving)
  • Inclusief: koffie en thee met lekkers, lunch, materialenset, tekenboek, handout, Symbolenboek van De Betekenaar.

In-company training op maat kan natuurlijk ook, neem daarvoor contact op.

Investering (prijzen zijn ex. BTW)

  • Early bird ticket: € 399,- (inschrijven tot 2 weken voor de training)
  • Normal ticket: € 429,- (inschrijven in de laatste 2 weken)

Op al onze training zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier. Door het kopen van een ticket ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bovengenoemde prijs geldt bij bestelling én betaling binnen de aangegeven termijn. Wil of kun je niet online inschrijven en betalen, dan is inschrijving via een factuur mogelijk. Daar rekenen we €25,- administratiekosten voor. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, rekenen we de prijs van een Normal Ticket.

Na je aanmelding en betaling is annuleren niet meer mogelijk, wel kun je altijd iemand anders in jouw plaats naar de training laten komen.

Vervolg : Ben je toe aan een volgende stap? Dan kun je kiezen voor de Visueel Faciliteren Intensive, of voor Visual Recording Intensive.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Alchemist 2 - Visual Lab van de Betekenaar

Europalaan 2

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen