Training Word Je Krachtige Zelf

Venster Acties

Training Word Je Krachtige Zelf

Hoe zou het zijn als jouw kind in zijn kracht is? Ik help jouw kind krachtig en blij te zijn door met krachtige tools te werken.

Door Simone Evers

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 12 jun. 2023 15:00 - 16:30 CEST

Locatie

Praktijk Kindercoach Simone Elzenbos 19 4191 MR Geldermalsen Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Training Word Je Krachtige Zelf

Jouw gevoelige kind

Is jouw gevoelige kind niet blij? Is hij niet in zijn kracht? Hoe ziet jouw kind zichzelf?

Er zijn te veel kinderen die rondlopen met negatieve gedachten, ook over zichzelf. Ze hebben het gevoel dat ze hier geen invloed op hebben en komen daardoor in een negatieve spiraal. Dit haalt ze uit hun kracht en zorgt voor een verdrietig gevoel.

Zie jij je kind graag weer blij en in zijn kracht? En weet je nu niet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Alles wat je aandraagt, lijkt het tegenovergestelde effect te hebben. Wat kan je doen?

Je Krachtige Zelf worden

Geef je kind op voor de training Word Je Krachtige Zelf. In deze training geef ik je kind handvatten om negatieve gedachten om te buigen naar positieve gedachten en leert je kind dat hij wel invloed heeft, vooral op zichzelf. Daarnaast krijgt hij inzicht in zijn talenten. Dit zal op een speelse en creatieve manier gebeuren in een groepje van 6 kinderen die in totaal 4 keer samen komen. De kracht in jezelf ontdekken, wordt versterkt door de kracht van samen. Het is voor je kind heel helpend om te ervaren dat hij niet de enige is die met negatieve gedachten rondloopt. Door met leeftijdgenoten en verschillende methoden te werken, komen de talenten van jouw kind aan bod. Doordat je kind bewust wordt van zijn talenten en gedachten en de invloed die hij hier zelf op heeft, ontwikkelt hij een positiever zelfbeeld waardoor jouw kind blij is en zijn krachtige zelf wordt.

Cadeau

Na afloop van de training krijgt je kind een prachtig spel als cadeau mee naar huis. Het brengt positiviteit in jouw gezin. Door het spel krijgen jullie mooie inzichten waardoor de verbinding tussen jouw gezinsleden wordt versterkt. Het helpt jouw kind om zijn krachtige, blije zelf te blijven door het spel regelmatig te blijven spelen.

Praktische zaken

Wie: kinderen van 10 t/m 16 jaar (maximaal 6 kinderen)

Data: 12, 19 en 26 juni & 3 juli 2023

Tijdstip: 15:00 - 16:30 uur

Locatie: Praktijk Kindercoach Simone (Elzenbos 19 in Geldermalsen)

Kosten

De training Word Je Krachtige Zelf bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1,5 uur. Eenmalige investering is €147,-(ex BTW).

Meld je kind direct aan

Reserveer een plek door te klikken op de knop "tickets".

Over de organisator

Georganiseerd door
Simone Evers