Meerdere data

Training XII: Symposium Voices of New Women

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BAK, basis voor actuele kunst

13A Pauwstraat

3512 TG Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een symposium voor en door vluchtelingen- en migrantenvrouwen, georganiseerd door New Women Connectors en BAK, basis voor actuele kunst

Voices of New Women is een symposium voor en door vluchtelingen- en migrantenvrouwen van alle culturele achtergronden. Het doel is om van elkaar te leren en met elkaar een verbinding aan te gaan, om op die manier niet alleen waardevolle ideeën en strategieën te delen, maar ook tot een inclusiever beleid te komen. Het symposium, dat deel uitmaakt van het project Trainings for the Not-Yet bij BAK basis voor actuele kunst, biedt vluchtelingen- en migrantenvrouwen de mogelijkheid om verhalen en kennis te delen, om zo manieren te verkennen waarop ze zichzelf kunnen versterken.

Het programma bestaat uit presentaties, waarna kleinere groepjes in discussie gaan over onderwerpen als sociaaleconomische integratie, (het gebrek aan) sociale steun en gelijke kansen. Alle vrouwen met een vluchtelingen-of migratieachtergrond zijn welkom, maar ook vertegenwoordigers van migrantenorganisaties, beleidsadviseurs en mensen werkzaam in de migratiesector zijn van harte welkom. Hoewel dit evenement gericht is op de ervaringen van vrouwen, zijn mannen die deze strijd steunen en respecteren ook zeer uitgenodigd om deel te nemen.

Over New Women Connectors
New Women Connectors is een platform voor en door vluchtelingen- en migrantenvrouwen in Nederland. Via dit platform kunnen zij hun ervaringen delen en uitwisselen om zo daarvan met elkaar te leren, bewustzijn te creëren en handvatten te bieden voor de toekomst.

Over BAK en Trainings for the Not-Yet
BAK, basis voor actuele kunst is een basis voor kunst, theorie en sociale actie in Utrecht. Voices of New Women is onderdeel van Trainings for the Not-Yet (14 september 2019-12 januari 2020), een tentoonstellingsproject als een serie van trainingen voor “anders samen te zijn” in de nabije toekomst, door Jeanne van Heeswijk en BAK in samenwerking met vele anderen.

Locatie

BAK, basis voor actuele kunst

13A Pauwstraat

3512 TG Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen