Gratis

Trainingsdag Welkom aan boord - wandelen in je bestemming

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Leef!Zutphen

Isendoornstraat 3

7201 NJ Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ontdek God's unieke bestemming op je leven. Deze dag ontvang je praktische sleutels waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Over dit evenement

God heeft een plan met jouw leven. Vraag jij je ook wel eens af wat is nu precies mijn bestemming en welke roeping rust op mijn leven? Hoe ontdek ik die? Wat is Gods droom en plan voor mij en waarom ben ik hier op aarde? Weet dat God jou uniek heeft gemaakt met specifieke gaven en talenten voor een specifiek doel. Jouw roeping omhult je passie waarin jij mag gaan bewegen om verandering te brengen in je omgeving. Je bent geen toevalligheid en jouw leven doet ertoe; jij bent nodig! Je bent gemaakt om goede werken te doen die God van te voren heeft bereid.

‘U allen, heilige broeders en zusters, die deel hebt aan de hemelse roeping, richt uw aandacht op Jezus’ Hebreeën 3:1

Deze trainingsdag gaan we aan de hand van het boek Welkom aan Boord, op weg naar je bestemming (van Astrid Feddes) in op thema’s zoals wie ben ik, waarom ben ik hier, hoe ontdek ik mijn roeping, ontwikkelen van visie, gezonde keuze’s maken en blokkade’s in je leven opruimen. Je ontvangt deze dag praktische sleutels die je direct kunt toepassen om zicht te krijgen op jouw persoonlijke bestemming.

Toegang is gratis. Lunch is verkrijgbaar tegen kleine vergoeding.

P.s. s' Avonds om 20:00 organiseert Leef!Zutphen op dezelfde lokatie een Prayer en Worship Night met Julian Goedhart. Iedereen is van harte welkom.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Leef!Zutphen

Isendoornstraat 3

7201 NJ Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Destined to Reign

Organisator van Trainingsdag Welkom aan boord - wandelen in je bestemming

Destined to Reign betekent 'bestemd om te regeren'. Iedere gelovige is bestemd om samen met Jezus te regeren en is geroepen de geur van Jezus te verspreiden in haar/zijn directe omgeving. Wij hopen dat iedere gelovige beseft dat zij/hij uniek en waardevol is en een ieder zijn/haar koninklijke opdracht oppakt. Destined to Reign wil gelovigen inspireren, motiveren en activeren zodat ze in hun door God bedoelde bestemming gaan wandelen in de kracht van de Heilige Geest. 

We vinden het belangrijk dat alle leeftijden worden bereikt, toegerust en ingezet in Gods Koninkrijk. Dit doen wij d.m.v. het organiseren van vrouwen conferenties in binnen- en buitenland, training- en praktijkdagen voor mannen en vrouwen en workshops.

'U zult een schitterende kroon zijn in de hand van de HEER, een koninklijke diadeem in de hand van uw God.'
Jesaja 62:3

'Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de Heer.' Jesaja 60:1

'Wie dat grote geschenk van Hem aannemen, zullen samen met Hem regeren in het eeuwige leven' Romeinen 5:17

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen