Gratis

Trainingsmiddag NPO pitch - 7 september

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NPO

Bart de Graaffweg 2

1217 Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

NPO Pitch is zeer intuïtief ontworpen; in principe kan iedere gebruiker zijn weg zelf vinden. We kunnen ons voorstellen dat er wel behoefte is aan een toelichting. Daarom willen we de collega’s van de omroepen – zodra NPO Pitch up and running is - graag de gelegenheid geven er in een korte trainingsmiddag nader kennis mee te maken.

Goldmund, Wyldebeast en Wunderliebe, het bureau dat de module voor ons ontwikkelt en bouwt, geeft een doorlopende presentatie en loopt alle stappen in zowel het pitch- als het intekengedeelte door.

Ook zijn zij desgewenst beschikbaar voor ondersteuning bij het aanmaken van een account (en eventueel meerdere interne medewerkersaccounts).

De trainingsmiddag is vooral bedoeld voor onze vaste contactpersonen voor het pitchen/intekenen. Maar uiteraard is het mogelijk om daarnaast nog één of twee collega’s aan te melden die intern ook betrokken zijn bij het pitch-/intekenproces.

De training wordt twee middagen aangeboden: op 5 september en op 7 september. De inhoud van beide trainingssessies is gelijk: het is een inloopmiddag, vrije vorm.

Voor de training is een laptop of tablet nodig. Het heeft de voorkeur om dit op de eigen laptop of tablet te doen, maar mocht je deze niet mee kunnen nemen dan regelen we een laptop voor je. Geef dit even aan bij het bestellen van een ticket.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NPO

Bart de Graaffweg 2

1217 Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen