Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Trancehealing Workshop

Jason Goldsworthy- Medium and Coach

Donderdag 24 mei 2018 van 19:30 tot 21:30 (CEST)

Trancehealing Workshop

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Algemeen Ticket 5 Tickets Beëindigd € 28,50 € 1,77
* Prijzen zijn inclusief MwSt./USt.

Deel Trancehealing Workshop

Evenementdetails

Trancehealing, healing geven vanuit een ander bewustzijn. Op deze avond gaan we ons verdiepen in het geven van healing waarbij we de energie laten doorkomen vanuit de Spirituele Wereld. 

De avond is geschikt voor iedereen die healing geeft (bv reiki, quantum touch etc) maar ook voor mensen die het afgelopen Tranceweekend bij mij gevolgd hebben en die meer willen doen met deze mogelijkheid van het combineren van trance en healing. Het geven van energie met behulp van trance wordt door je client als zoveel krachtiger ervaren. Hoe mooi is dat!


 

Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er is parkeergelegenheid bij de sportvereniging SV Rot-Weiss Lage, ongeveer 300 meter vanaf de locatie.

 

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

info@jasongoldsworthy.com

 

Wat is het restitutiebeleid?

Tot 2 weken voor het evenement is restitutie mogelijk.

 

Heb je vragen over Trancehealing Workshop? Neem contact op met Jason Goldsworthy- Medium and Coach

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Spiritueel Centrum Jason Goldsworthy
Dorfstraße 55
49828 Lage
Duitsland

Donderdag 24 mei 2018 van 19:30 tot 21:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Jason Goldsworthy- Medium and Coach

k ben Jason Goldsworthy, een spiritueel medium en coach. Ik werk al meer dan 15 jaar internationaal als medium in o.a. Engeland, Ierland, Zweden, Duitsland en natuurlijk Nederland. Zelf woon ik, met mijn gezin net over de grens bij Ootmarsum in het prachtige Lage in Duitsland. In Lage is mijn praktijkruimte en mijn spiritueel centrum gevestigd.

Toen ik klein was had ik al het gevoel dat onze overleden dierbaren nog bij ons waren, ik voelde ze om me heen en wist vaak dingen aan mijn ouders te vertellen die ik eigenlijk niet kon weten. Omdat dit toen in mijn jeugd niet geaccepteerd werd heb ik deze gevoelens weggestopt. Pas vele jaren later, na het krijgen van een Reiki behandeling begon ik de spirituele wereld weer te ontdekken. Als volwassene kon ik hier veel beter mee omgaan, en mijn reis naar het ontdekken van het spirituele was begonnen. Het was echter nadat mijn broer overleed dat ik me realiseerde hoe sterk ik de spirituele wereld en onze overleden dierbaren nog kon voelen. Soms had ik het idee dat mijn broer nog gewoon achter mij stond...

Ik begon me meer en meer te verdiepen in het communiceren met de spirituele wereld en het (her)ontdekken van mijn talenten hierin. Als medium ben ik opgeleid door enkele van de beste en meest betrouwbare mediums ter wereld. Hiervoor heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd bij o.a. Mavis Pittilla, Paul Jacobs, en Jose Gosschalk. Ook nu ga ik nog elk jaar naar het Arthur Findlay College in Engeland om mijn vaardigheden te verbeteren.

In mijn mediumschap krijg ik informatie door van de spirituele wereld via beelden, gevoel, horen, weten, ruiken en soms proeven. Wat ik daarin als bijzonder ervaar is dat het contact met de spirituele wereld zo sterk is dat ik niet meer na hoef te denken over het contact. De spirituele wereld is voor mij zo dichtbij dat de informatiestroom vloeit.

Ik vind het zo mooi dat ik als medium de gelegenheid krijg om het contact tussen jou en de spirituele wereld te zijn. Dit kan ik doen in privé consulten of tijdens demonstraties mediumschap, workshops, opleidingen of coaching. Ik haal inspiratie uit het brengen van bewijs dat ons leven niet ophoudt bij ons sterven en uit het helpen van mensen op hun spirituele pad in dit leven.

Naast mijn werk als medium geef ik ook coaching en healing in mijn praktijk. Hier gebruik ik alle technieken die ik geleerd heb, alsmede mijn psychologische ervaring vanuit mijn werk als Verzorgende IG en natuurlijk ook mijn gaven als medium om voor jou de juiste coaching of healing methode te vinden.

In mijn praktijk werk ik volgens het motto dat iedereen eigen unieke gaven heeft, iedereen heeft in zijn of haar ziel potenties en talenten zitten die uniek en bijzonder zijn. Deze talenten wachten er alleen nog op om ontdekt te worden!

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.