Trauma Healing Summit 2023 - Dutch edition

Venster Acties

Early access

Trauma Healing Summit 2023 - Dutch edition

Trauma Healing Summit 2023 - Dutch edition An inspiring day to dive deep in understanding and healing trauma.

Door Anouk Prop & Karlijn Melenhorst

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 21 apr. 2023 09:00 - 17:30 CEST

Locatie

De Duif 756 Prinsengracht 1017 LH Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 8 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Trauma Healing Summit 2023

21 april 2023 – De Duif Amsterdam

Je bent niet je trauma!

De meesten van ons maken trauma mee in hun leven, vroeg of laat. Ons trauma hoeft ons echter niet te definiëren. Het leven kan zoveel meer zijn dan altijd eindeloos doorgaan, te hard werken, afgesloten zijn, etiketten en medicatie. Met de juiste ondersteuning en in verbinding met anderen kunnen we onszelf helen.

De intentie van dit summit is bijdragen aan een trauma-geïnformeerde samenleving, waar trauma wordt herkend, begrepen en erkend, waar hulpmiddelen en ondersteuning toegankelijk zijn en mensen ruimte ervaren om zichzelf te helen. Waar hoop en vertrouwen is.

Het zal een inspirerende interactieve dag worden met vele sprekers die al jaren ervaring hebben met trauma heling en persoonlijke ontwikkeling. Een dag vol vernieuwende kennis en ervaring met trauma, praktische tools, verschillende benaderingen. En een prachtige dag om gelijkgestemden te ontmoeten.

Hanna Verboom zal deze dag op eigen wijze voorzitten en de kwaliteiten en bijdragen aan het licht brengen van Heleen Grooten, Dolf Dix, Peter Paanakker, Anne Marsman, Anne van den Ouwelant, Renate Lukassen, Sander van Goor, Fleur van Groningen, Anouk Prop, Pomme Termond, Kim van Oorsouw, Thomas Dekker, Fieke Opdam en Jeanine Souren.

Voor meer informatie en tickets: https://www.thetraumahealingsummit.com/

De eerste Trauma Healing Summit in Nederland is een initiatief van Karlijn Melenhorst en Anouk Prop. Wij delen een holistische benadering van traumabehandeling en bewustwording. Onze wens is begrip over trauma verspreiden, zodat het echte werk van heling kan beginnen. Wij verheugen ons erg op deze eerste Trauma Healing Summit, een kick-off van veel meer activiteiten op het gebied van trauma heling voor onze samenleving.

We hopen dat jij erbij kan zijn. Heal and pass it on!

Over de organisator