Trefkoele Live presenteert RadioRave

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trefkoele+

Ruigedoornstraat 108

7721 BR Dalfsen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 5 oktober presenteerd Trefkoele Live een Grote party met RadioRave. De sporthal wordt omgebouwd tot mega festiv(h)al zodat er honderden feestgangers uit hun dak kunnen gaan op de beats van Menno de Boer en Barry Paf.
De party duurt van 21:00 tot 01:00, tickets zijn vanaf 20 augustus verkrijgbaar via deze website en kosten 7,50 in de voorverkoop en €12,50 aan de avondkassa. Bestel tickets voor je hele vriendengroep of keet en krijg bij iedere 10 tickets 1 extra ticket gratis! De kaartverkoop start 20 augustus. Zorg dat je erbij bent, dit wil je niet missen!

Jij wordt de Baas van de dansvloer!

RadioRave is een uniek concept, gebouwd op een ijzersterke fundering van hits. Van classics tot de laatste Top 40. Gemixt in de eigenzinnige stijl van radiodj’s en muziekfanaten Menno de Boer bekend van Radio 538 en Barry Paf bekend van 100% NL.

Iedere 15 minuten wordt er gewisseld van muziekstijl en naar een climax toegewerkt. En niet zomaar! Bij RadioRave ben JIJ de baas van de dansvloer, want JIJ bepaalt wat de DJ’s in hun energieke show draaien. Uiteindelijk wordt de ultieme Baas of Bazin van de dansvloer zelfs gekroond door Menno en Barry!

RadioRave is een DJ show bomvol verrassende ingrediënten zoals gadgets voor het publiek, de meest fantastische mash-ups, geweldige DJ humor on stage, waanzinnige interactie, maar vooral 200% feel good vibes! Één ding is zeker: je wil nooit meer naar huis!

Meer informatie en FAQ vind je op www.trefkoeleplus.nl/events

*Korting is excl. fee

Datum en tijd

Locatie

Trefkoele+

Ruigedoornstraat 108

7721 BR Dalfsen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen