Uitverkocht

Trello & Asana

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grand Café / Bistro Heren van Houten

160 Het Rond

3995 DP Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Veel ZZP-ers raken het overzicht kwijt en willen meer structuur. Velen proberen dan een programma uit, bijvoorbeeld Trello, Asana, of andere programma's.

Trello & Asana

Trello en Asana zijn erg populair en hebben veel overeenkomsten maar ook verschillen. Voor velen is niet duidelijk wat beter bij ze past en of ze beter zullen overstappen.

De Timemanager geeft daarom een workshop voor een uitleg over beide programma's: Trello en Asana.
Beide programma's worden uitgebreid behandeld en de voordelen en nadelen worden goed en duidelijk stap voor stap onder de loep genomen. Ook worden veel voorbeelden uit de praktijk gegeven hoe je het zou kunnen gebruiken zodat je er meer beeld bij krijgt.

Zelf ook aan de slag dus laptop mee!

Absoluut vereiste voor deze workshop is dat je zelf je laptop bij je hebt want het wordt een workshop waarin je vooral ook zelf in de programma's aan het werk gaat zodat er meer blijft hangen en je er feeling mee krijgt. Zo merk je ook beter waar jij je fijn bij voelt en waarbij niet.

Ik neem je mee op reis door BEIDE programma's. Zodat je, als je naar huis gaat, een weloverwogen keuze kunt maken welk programma beter bij jou past. Waarvoor je het kunt gebruiken. Hoe je het handig kunt indelen zodat het bij JOUW wensen past. Misschien wil je na deze workshop wel overstappen van Trello naar Asana maar misschien ook juist niet.

Starter?

Ben je nog niet begonnen of nog een beginner met Trello of Asana? Niks aan de hand. Velen kennen slechts 1 programma en meerdere mensen zijn nog helemaal blanco. Deze workshop is een prima workshop om te kijken of het wel bij je past en wat de mogelijkheden zijn. Ik start in beide programma's met een blanco pagina om je de grondbeginselen uit te leggen en we bouwen het stap voor stap op totdat je er zoveel mogelijk praktische dingen mee weet te regelen voor jezelf. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Ik loop bij iedereen langs tijdens de workshop om zoveel mogelijk op maat te kunnen behandelen. Want De Timemanager bevordert graag efficiënt werken dus persoonlijke hulp en een stukje maatwerk is dan wel zo prettig!

Even praktisch

Het wordt weer een geweldige waardevolle workshop op 8 mei a.s. van 10.00 tot 16.30 uur bij Heren van Houten in Houten.

Kosten: € 195 excl. BTW. De workshop is INCLUSIEF NAZORG: EEN HALF UUR SKYPE per persoon. Dus als je thuis nog vragen hebt, heb je nog recht op een half uur Skypegesprek. Je kunt daarvoor tot uiterlijk 31 mei 2018 een Skypeafspraak plannen dus je hebt ruim 3 weken de tijd om het even zelf uit te proberen en te zien waar je vast loopt. Plan dan wel tijdig je Skypegesprek in. Per 1 juni 2018 vervalt het recht op de Skypeafspraak.

De workshop vindt plaats op de 2e verdieping (geen lift aanwezig) en zal klokslag 10.00 uur van start gaan.

(De workshop gaat alleen door bij een minimale deelname van 5 deelnemers.)

We gaan lekker aan de slag die dag. Dus reserveer nu snel jouw plek voor deze boeiende, leerzame en vooral ook actieve workshop!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grand Café / Bistro Heren van Houten

160 Het Rond

3995 DP Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen