Gratis

Trend event: a healthy workplace to BEAT the future

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pharos

Mercuriusplein 1

2132 HA Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
a healthy workplace to BEAT the future

Over dit evenement

Hoe slimme en gezonde services het welzijn van de medewerker bevorderen

Welzijn, gezondheid en geluk op de werkvloer. Maar ook slimme gebouwen en Big Data. Het zijn thema’s die een steeds prominentere rol krijgen in de vastgoedwereld en binnen de werkomgeving. Samen kunnen deze thema's ervoor zorgen dat je als organisatie de ‘war for talent’ wint. Door de juiste verbanden te leggen, kan jij hiermee niet alleen de gezondheid, maar ook de productiviteit van jouw medewerkers verbeteren. 

Tijdens ons Trendevent in Pharos laten wij jou zien hoe jij deze thema’s op een innovatieve wijze kunt aanpakken. Hiermee creëer jij de optimale werkomgeving die niet alleen het welzijn van de medewerkers bevordert, maar die ook een gezonde samenwerking binnen de organisatie stimuleert.

Loop jij als vastgoeddirecteur, HR- of Facilitair Manager dagelijks tegen het probleem aan dat jouw medewerkers het kantoor met klachten verlaten? Verlies jij de 'war on talent' als het gaat om een gezonde werkomgeving? Krijg jij maar niet inzichtelijk welke afdeling waar behoefte aan heeft? Meld je dan aan voor ons Trendevent en vind de oplossing! 

Tip: Pharos ligt recht tegenover het station van Hoofddorp. Kom met de trein en wees CO2 neutraal!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pharos

Mercuriusplein 1

2132 HA Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen