Gratis

Trends in Export 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Johan Cruijff ArenA

1 Johan Cruijff Boulevard

1100 DL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Trends in Export: here we go again!

Over dit evenement

Deze editie van Trends in Export staat in het teken van netwerken en nieuwe kansen na een uitdagende periode. Het programma ziet er als volgt uit:

13:30 Ontvangst

13:45 Start bijeenkomst

14:00 Keynote verzorgd door Mark Tuitert

14:45 Tafelgesprekken sessie 1

15:25 Tafelgesprekken sessie 2

16:05 Tafelgesprekken sessie 3

16:50 Borrel

18:00 Officieel afgelopen

Na ontvangst zal Mark Tuitert aftrappen met een energieke keynote. In zijn presentatie legt hij een duidelijke link tussen de topsport en het ondernemerschap. Hij licht thema’s uit over omgang met tegenslagen, persoonlijk leiderschap, stoïcijnse mindset, teamwork, onzekerheid en doelmatig werken.

Na de keynote is er ruimte om te netwerken. Dit kan zelfstandig, maar wordt ook door ons gefaciliteerd. Wij organiseren drie rondes met ronde tafelgesprekken waarin zes thema's worden behandeld. De thema’s worden verder toegelicht in het registratiemenu, waar u een keuze kunt maken uit maximaal drie thema’s.

Grijp uw kans om andere exporteurs te ontmoeten die u kunnen inspireren, nieuwe inzichten bieden en welke u graag deel wilt laten uitmaken van uw netwerk.

Als deelnemer aan het Trends in Export event gaat u naar huis met verrassende inzichten en invalshoeken, met hernieuwde energie en inspiratie om uw eigen export verder te optimaliseren. De dag is kosteloos maar vol = vol dus meld u snel aan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Johan Cruijff ArenA

1 Johan Cruijff Boulevard

1100 DL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen