Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Een middag echt verbinden en nieuwe gezichten leren kennen én kans om inspiratie op te doen van andere enthousiaste doterra ambassadeurs.

Over dit evenement

Afgelopen jaar is het allemaal anders gelopen dan we hadden verwacht. We hebben elkaar zo weinig gezien en er zijn alweer best wat nieuwe gezichten binnen onze Tribe of Impact.

Daarom nodig ik (Jasmijn) jullie uit om een middag te komen verbinden.

Ieder brengt een gerecht mee voor ongeveer 3-5 personen (hartig of zoet). Dan hebben we een heerlijk buffet om met elkaar te delen.

Sluit aan en neem de mogelijkheid om eensgezinde mensen te ontmoeten. Voel je weer verbonden met je mede ambassadeurs die op hun eigen manier een bijzondere impact maken op deze wereld. En zie zo ook de doTERRA leuze in werking:

een druppel, een persoon een gemeenschap per keer.

Aangezien we best wat moeders hebben met kids, neem ze lekker mee. We hebben wat leuke 'spellen' en oefeningen die ze kunnen doen. We zorgen voor speelmaatjes en Christiaan ontfermd zich ook over ze. Dan is nog genoeg gelegenheid om te ontspannen en opgeladen te worden.

Ik zie je graag dan.

We zijn in de buurt van Den Bosch bezig met verschillende locaties. (tot nu toe het meest centraal voor iedereen) Je ontvangt hier zo snel mogelijk meer info over.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Organisator Lifelong Impact - Christiaan & Jasmijn

Organisator van Tribe of Impact - Verbinding

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen