Gratis

Tribers Campfire 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

A'DAM&Co.

3 Overhoeksplein

1031 KS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een van de grote uitdagingen rondom digitale transformaties is een gebrek aan focus en innovatiekracht. Om deze focus te creëren worden OKRs steeds vaker als tool ingezet, zowel in start-ups als grote corporates. OKRs zijn ambitieuze doelen die meetbaar zijn, oftewel Objectives & Key Results.

Waarom zou je OKRs toepassen? Wat zijn de grootste uitdagingen? Wat levert het op? Deze vragen gaat Melanie Wessels, Agile coach bij Booking.com en OKR expert voor ons beantwoorden tijdens de Tribers Campfire. Zij stond een aantal jaar geleden aan de wieg van de implementatie van OKRs bij Booking.com en heeft dit gehele traject begeleid.

We hebben het volgende programma samengesteld:

14:00 Ontvangst in Adam&Co

Scaling Agile

De Tribers zijn bij Dean Leffingwel (SAFe) op bezoek geweest in Denver. We delen graag onze inzichten rondom lean startup cycle en Agile portfolio management.

OKR’s bij Booking.com

Aan de hand van Melanie Wessels ontdekken we hoe het Booking.com lukt om een digital frontrunner te blijven met behulp van OKRs. “Je kunt beter één taak goed uitvoeren, dan allerlei taken tegelijkertijd willen doen. Daar heeft de klant uiteindelijk ook niks aan”, vertelt Melanie. Daarnaast heeft Melanie een interactieve workshop in petto om je eigen OKR neer te zetten en zo de eerste stap te zetten naar laserfocus.

Tribers Tech Hub

We willen bouwen aan een meer innovatieve wereld door de top 1% developers van Afrika te verbinden met Nederlandse organisaties. Hoe we dat gaan doen? Je hoort het op onze Campfire. “The future belongs to the disruptors, let’s be that together.”

17:00 Drinks!

De Tribers vieren hun 2e verjaardag dus om 17:00 hebben we nog een feestelijke borrel met een prachtig uitzicht over Amsterdam. Daarnaast een mooi moment om je OKR’s te delen!

Wat is een Tribers Campfire?

De Tribers Campfire Sessions zijn een platform voor sterke verhalen rondom Agile, digitalisering en innovatie. Een community waar we van elkaar leren door ervaringen te delen. In deze editie deelt Melanie Wessels haar verhaal over het toepassen van OKR’s binnen Booking.com.

In de vorige editie vertelde Marthe van Rooij over digitalisering en Agile bij KLM. Bekijk de sfeerimpressie van de vorige editie op onze website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

A'DAM&Co.

3 Overhoeksplein

1031 KS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen